Какви клинове да избягвате, дами

0

Клиновете са неизбежната дамска дреха през зимния сезон. При подходящ избор на материя и цвят можем да постигнем отслабващ ефект и секси визия. Разнообразието на пазара дава шанс да проявим фантазия, съобразявайки се единствено със стила си и изискванията на работното място. Въпреки това, някои цветове се приемат като неподходящи при избора на клин, за тях е добре да внимавате и да ги избягвате.

клин, клиновеСивото като цвят за краката е приемливо само в тъмните му нюанси. Светлите тонове сиво обикновено са прозрачни, дори и да са от плътна материя. В резултат рискувате да излезе на показ всяка ваша гънка и очертанията на бельото. Не е ника секси, дори и да сте с прилични форми.

Бяло – още по-прозиращ цвят от сивото. Всяко несъвършенство на тялото ви става достояние на приятели и колеги! Освен ако не сте заложили на бялото като цвят за прилепнали по тялото дънки. За черното знаем, че оптически издължава и прави фигурата по-слаба. Е, при бялото ефектът е обратен, имайте го пред вид ако гоните такъв ефект.

клин, клиновеИзбягвайте категорично клин в телесен цвят! Околните спокойно може да помислят, че сте без панталон, боси.

Тези цветове не са подходящи за ежедневието, но няма пречка да ги носите когато спортувате, в залата за фитнес или на разходка сред природата. Макар и основни цветове, тяхната специфика на възприятие не оправдава риска и вместо това заложете на класическото черно, кафяво, тъмно сиво, тъмно червено

Още ценни съвети от автора в статиите й в delo.bg и нейния профил Мирослава Цанева.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg