Как да станеш супер мъж

0

Всички мъже рано или късно искаме да впечатлим само една жена и се надяваме тя да остане с нас до края на дните ни. Дали е възможно това? Има няколко малки неща, които трябва да правите, за да имате шанс да си лягате до любимата жена по-дълго време. Ето някои от тях:

 

1. Не я ревнувайте – истинският мъж никога не ревнува жена си, напротив – дава й фронт за развитие. Не трябва да преследвате любимата си, не й звънете постоянно, не й пращайте смс през 10 минути и не я питайте по цял ден къде е и с кого е. Истинският мъж никога няма да преглежда профила на жената до себе си, защото той знае, че тя няма да му изневери.

 

флирт

2. Помагайте й в кухнята – истинският мъж знае и може да мие чинии, да пуска прахосмокачка и да се справя сам с прането. Доказано е, че колкото по-добре се справя един мъж с домакинските задължения, толкова повече време ще прекарва с жена си в спалнята. Ето, че решихме и демографския проблем.

 

в кухнята

3. Бъдете отговорен – всяка жена мечтае за мъж, който си държи на думата и умее да спазва обещанията си. Не е нужно да й сваляте звезди, но когато кажете, че ще я заведете на почивка или ще отидете до магазина – направете го, внимавайте какво обещавате, защото ще трябва да го изпълните.

 

Арнолд

4. Отстъпвайте – всяка връзка се гради на компромиси, но винаги единият от двамата прави повече отстъпки. Ако наистина искате да задържите жената до себе си, може да се наложи да правите някои жертви. Тук не става дума да се превръщате в чехльо, а да спрете да оригвате на масата или да се прибирате по-рано вкъщи. Имаме демографски проблем за решаване!

отстъпкиНикой не може да Ви обещае, че ако спазвате тези прави, ще успеете да задържите жената до себе си, но със сигурност ще имате по-голям шанс. Вие сте мъжът, дръжте се като такъв!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg