Как да „носим“ бюста си

0

Женските гърди са сексапилният природен аксесоар на нежната половина от човечеството. Тъй като е близо до зоната на очите, за бюста е ясно, че винаги попада в полезрението, още при първоначален зрителен контакт. Женските гърди до такава степен привличат погледи, че тяхната ескплоатация вече се е превърнала в индустрия. Стремежът на повечето жени да имат голям бюст пък създаде един отлично развиващ се и печеливш пазар.

Манията за изкуствено уголемяване на бюста

Доли Партън, как да си носим бюстае разпространена в целия свят и вече са милиони жените, минали под скалпел. За съжаление обаче жените, които имат малки гърди, често не разбират оплакванията на тези с пищни форми. Освен чисто физическите неудобства, притежаването на голям бюст изисква съобразяване с дрехите, за да не изглеждаме понякога като Доли Партън, например.

Най-общо казано за нормален бюст се счита този с размер на чашката В, но при всички случаи се оценява дали бюстът е пропорционален на останалите части на тялото. От особено значение е изборът на подходящ сутиен. От него зависи как Ви стои определена дреха. С помощта на специален сутиен бихте могли да направите малките си гърди да изглеждат по-едри и добре оформени. Ето и конкретните съвети.

как да си носим бюстаЖените с големи гърди, които не искат да изглеждат провокативно, е добре да носят едноцветни тъкани. Тези, които обичат принтове, могат да си позволят като опция вертикални или диагонални шарки. На едрогърдите красавици най-много ще прилягат отпуснати топове (виж заглавната снимка), както и кимоно ръкави.

Деколтето трябва да е със средна височина, малко над линията на бюста.

По тази линия избягвайте джобове или всякакви хоризонтални детайли, защото ще привлекат вниманието там.

Лъщящите материи не са подходящи, особено ако дамата е и с повече килограми. Да се избягват високите яки, както и прилепнатите топове и ръкавите с къс ръкав. Обърнете внимание къде завършват шаловете и дългите колиета. Дрехи, които подчертават талията, ще Ви направят още по-гърдеста.

как да си носим бюстаМалкият бюст в никакъв случай не е недостатък. Има достатъчно добри сутиени с подходящи подплънки за тези дами. Блузите с къс ръкав са много подходящи за тях, защото изтеглят погледа хоризонтално. Тук идеално ще подхождат якета и топове с джобове, мъниста и други детайли. Хоризонталните шарки са много добър избор, а обличането на етажи е отлично решение. За официални поводи, перфектният избор ще е роклята с гол гръб. Дамите с малки гърди да избягват ниско деколте, тесни топове, топове с вертикални шарки и кройки с висока талия.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg