Избирайте половинката си по рождената дата

0

Първият поглед при запознанството с един мъж е към неговата външност. След това започва истинското проучване на другите му качества. Специалистите обаче съветват жените преди всякакви нови стъпки, да зададат простия въпрос: „На коя дата си роден?” А разберете ли, може по-лесно да стигнете до решението дали си заслужава новата връзка. Ако тя не ви носи радост, опитайте с друга дата. Определящото число лесно се изчислява – събирате цифрите на рождената дата. Например, на 21-ви отговаря числото 3. Има и изключение – не се събират цифрите на родените на 11-и и 22-ри.

Числото 1 (родените на 1-ви, 10-и, 19-и и 28-и)

Мъж-потайник, но който много точно знае какво иска от живота. Може да бъде водач. Но трябва да имате изключителна интуиция, за да разберете, че този човек не е такъв, за какъвто се представя и съвсем не е безобиден. Нежността към него превръща връзката в романтична.

Ето как датата на раждане определя съдбата ниЕто как датата на раждане определя съдбата ни

 

Числото 2 (родените на 2-ри, 20-и, 29-и)

Мъж-романтик. Обича любовната игра и не прибързва. С него може да имате незабравими мигове, полети с шампанско.

Числото 3 (родените на 12-и, 21-ви, 30-и)

Мъж-чаровник. Неговият чар и изобретателност обаче не са само за вас. Ще ви трябва огромно търпение и тогава, може би, ще се научите да го делите с повече хора.

тип мъже, зодии, месециКакъв тип мъж сте, според месеца на раждане

 

Числото 4 (родените на 13-и, 31-ви)

Мъж-практик. С него не очаквайте романтични преживявания, никакви цветя, никакви подаръци без повод. Той е посветен на дома, може да поправи всичко и е мечта за всяка практична жена.

Числото 5 (родените на 5-и, 14-и, 23-ти)

Мъж-любовник. В леглото от него ще получите всичко. Но за съжаление това бързо му омръзва, започва да гледа настрани и се иска много усилия да го задържите само за себе си.

тип жена, зодии, месециКакъв тип жена сте, според месеца на раждане

 

Числото 6 (родените на 6-и, 15-и, 24-ти)

Мъж-съвършенство. Ако искате мъж до себе си, който да ви носи цял живот на ръце – това е той. Романтичността му се преплита с нерешителност при избора дори и на най-елементарния предмет или действие. С времето обаче, това съвършенство със сигурност ще ви умори.

Числото 7 (родените на 7-и, 16-и, 25-и)

Мъж-умник. Той винаги е от нещо недоволен. Изненадва се, ако му обърнете внимание и няма начин да изрази чувствата си. Убеден е, че в съвместния живот всичко трябва да се разбира от само себе си.

зодиятаСамо за жени! Какъв характер имате, според змийския хороскоп

 

Числото 8 (родените на 8-и, 17-и, 26-и)

Мъж-перфекционист. Не го интересува количеството, а качеството. Животът ви с него е интелектуална храна за ума, но присъства и физическата наслада.

Числото 9 (родените на 9-и, 18-и, 27-и)

Мъж-хуманист. При него непрекъснато идват приятели с проблеми, а в дома ви по всяко време ще гостуват близки и далечни роднини. Никога няма да каже на другите „не” и като нищо може понякога да забрави за вашето присъствие и желания.

зодии, партньорства, любов14-те най-добри двойки зодии в любовта и живота

 

Числото 11 (родените на 11-и)

Мъж-мъченик. Чувствителен, раним и с готовност се съгласява да бъде потърпевш. Ето защо е нужно непрекъснато да го утешавате, но със сигурност ще бъдете обичана много. Дали пък това в един момент няма да ви писне?

Числото 22 (родените на 22-ри)

Мъж-финансов гений. В леглото той няма да ви бъде много интересен. Понякога настроението му рязко ще се променя, дори ще бъде раздразнителен, но за всичко, което може да се купи с пари, се обръщайте към него. Нищо няма да му се опре.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg