Искам да чуя вълшебното “мамо”

0
Защо ли 1 юни е определен като Ден на детето? Всеки ден трябва да бъде ден, насочен към детето с любов.

Има един поглед, който никога няма да забравя. Русото ангелче от детския дом, който посещавам, за да се срещам с децата там. Наричаше ме “мама” и очите му светеха. А на мен сърцето ми се свиваше всеки път, когато го чуя. Става ми тъжно, като си помисля колко деца нямат майки, а колко жени искат да станат такива. Историите са бекрайни и причините също.

Колко жени минават през болезнени, често животозастрашаващи процедури, за да се сдобият със своя рожба, докато други с лекота оставят децата си. По няколко дори.

Ивелина Рускова е популярен астролог. Причината да се обърне към астрологията е точно дългогодишното страдание, че заради репродуктивни проблеми, което в тези дни за съжаление се случва често, има проблем със забременяването. След лечения, няколко изтощителни и безрезултатни операции, съдбата ги насочва към инвитро център. В момента тя е щастлива майка на прекрасни близначки.
Минала по този труден път, разбира добре жените в подобно положение. Това е и причината да организира благотворителна вечеря на 5 юни в ресторант „Андре“ в София от 19.00 ч. Гости ще бъдат семействата с инвитро деца, които ще разкажат историите си – актрисата Параскева Джукелова, Мая и Крум Савови. Семействата  на Иван и Андрей, подкрепят инициативата също.
За мен, като лайфкоуч и мотиватор, е чест да бъда водещ на събитието.
Средствата, които ще се съберат, ще подпомогнат едно семейство, което очаква инвитро процедура.
Каним всички желаещи да подпомогнат една майка да чуе от детето си вълшебното “мамо”, да заповядат.
Семейство Рускови като домакини са подготвили още изненади за гостите. Очаква се петстепенно меню от изисканите специалитети на шеф Андре Токев.
На 1 юни знам какво ще чуя от русото ангелче, когато го посетя в дома. Подготвила съм пълна чанта с лакомства, играчки, изненади. Познайте само от какво има нужда то…
Бъдете честити, деца!
Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg