Погребват през седмицата Джордж Майкъл, ето на кого завеща имението си в Северен Лондон

0

Британският поп изпълнител Джордж Майкъл завеща своето имение в Северен Лондон на любимата си сестра Мелани Панайоту. Стойността на имота възлиза на 10 милиона британски лири (близо 11,5 милиона евро).

в памет на Джордж МайкълАвторът на вечни хитове като „Faith“, „Jesus As A Child“ и „Freedom“, който почина на Коледа от естествени причини, и 55-годишната му сестра Мелани винаги са били много близки. След смъртта му, тя се премести в дома на певеца, за да планира погребението, заедно с другите членове на семейството.

По-голямата сестра Йода, която е на 57 години, също ще получи солиден дял от състоянието му, оценено на 105 милиона щатски долара (почти 98,3 милиона евро).

„Джордж имаше много близки отношения с цялото семейство, но особено специална беше връзката му с Мелани, която беше до него във възхода на славата му. Тя обожаваше къщата в Хайгейт, една от първите, които той купи. Двамата прекараха чудесни времена там и домът има специално място в сърцето на Мелани“ –

уточнява източник, пожелал анонимност пред в. „Sun“.

Според братовчеда на Джордж Майкъл, приятелят на певеца Фади Фауаз пренебрегва семейството след смъртта му. Андрос Джорджиу твърди, че Фади е сключил споразумение за месечна издръжка в размер на 10 000 британски лири (около 11,4 хиляди евро) със звездата и добави, че затова не очаква да бъде включен в завещанието.

Излязоха резултатите от първата аутопсия на Джордж Майкъл

Фади Фауаз и Джордж Майкъл на излизане от дома на изпълнителя в Лондон

„Фади изчезна след смъртта на Джордж. Той никога не е бил част от семейството, защото двамата просто имаха споразумение. Фади беше последният човек, който е видял Джордж жив, и ако уважаваше семейството, щеше да се свърже с нас“ –

допълни братовчеда на певеца пред в. „Sun“.

Андрос призова феновете във Фейсбук да не идват на погребението, което се очаква да бъде през седмицата.

„Знам, че много от вас биха искали да са там и да могат да се сбогуват с него. Моля, позволете той да бъде положен в покой с възможно най-много уважение и достойнство“ –

помоли той.

Джорж Майкъл ще бъде погребан в гробището „Хайгейт“ в Лондон, до своята майка Лесли, която почина през 1997 г.

Гери Халиуел роди син, кръсти го на Джордж МайкълТраурната церемония ще бъде в много тесен семеен кръг. В църквата, където ще се състои опелото, има места само за 30 души. Така че освен членовете на семейството на Джордж Майкъл ще присъства само най-близкият му кръг от приятели.

Подробностите за церемонията и точното време на провеждането й се държат все още в строга тайна. Гостите ще бъдат възвестени за погребението едва няколко часа преди това. Така ще се избегне напливът на многобройните фенове на музиканта.

По време на траурната церемония пасажи от Библията ще бъдат прочетени от бившата вокалистка от „Spice Girld“ и негова много близка приятелка Гери Халиуел (на снимката).

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg