Гери Халиуел (Хорнър) от Spice Girls кръсти новородения си син на Джордж Майкъл

0

След като на 3 януари принцесата на поп музиката Джанет Джаксън роди първото си дете на 51-годишна възраст, само преди ден майка, но за втори път стана и бившата изпълнителка от гърл бандата от 90-те Spice Girls Гери Халиуел (Хорнър). Тя дари своя съпруг Крисчън Хорнър с наследник.

„С радост съобщаваме, че Крисчън и аз имаме син, който тежи 3 400 гр“ –

написа в профила си в социалните мрежи 44-годишната Гери.

Гери Халиуел роди син, кръсти го на Джордж Майкъл

Русокосата колега на Гери от „Спайс гърлс“ Ема Бънтън бе една от първите, които поздравиха щастливите родители след оповестяването на вестта за раждането на сина им.

„Това е една удивителна и прекрасна новина“ –

написа Ема в социалните платформи.

Гери Халиуел роди син, кръсти го на Джордж Майкъл

Гери Халиуел роди син, кръсти го на Джордж МайкълГери кръсти бебето си на непрежалимия британски изпълнител и неин много близък приятел Джордж Майкъл.

По този начин тя отдаде почит към починалия музикант. Името на малкия наследник на Крисчън и Гери е Монтагю Джордж Хектор Хорнър.

Известната като „пиперливата“ от петте изпълнителки от Спайс Гърлс Гери изненада феновете, когато през октомври 2016 г. разкри, че очаква бебе. Тя е майка на 10-годишната Блубел.

Момиченцето й е от връзката на Гери със сценариста и филмов продуцент Саша Джервази. Настоящият й съпругът Кристчън има 3-годишна дъщеря Оливия от предишна връзка.

Романтичната връзка на Гери с шефа на екипа на „Ред бул“ във Формула 1 Кристчън Хорнър, за която delo.bg писа стана публично достояние през март 2014 г. Двамата се сгодиха през ноември същата година.

Сватбата им се състоя през май 2015 г. в Уобърн, Англия, в присъствието на членове на двете семейства и приятели, като Блубел бе шаферка.

Гери Халиуел, сватбаГери Халиуел от Spice Girls вдигна пищна сватба (снимки)

Дни след смъртта на Джордж Майкъл стана ясно, че в списъка на наследниците му е именно Блубел, дъщеричката на близката му приятелка приживе Гери Халиуел. В завещанието му фигурират и децата на 55-годишния приятел на изпълнителя – Мартин Кемп, който е популярен музикант, актьор и бивш телевизионен водещ. Негови деца са Харли Муун и Роман.

къде отива наследството на Джордж МайкълЕто кой наследява състоянието на Джордж Майкъл

 

Междувременно рапърът и продуцент Naughty Boy заяви, че ще довърши и ще издаде песента, върху която са работили заедно с Джордж Майкъл преди смъртта му.

Както вече delo.bg писа, композицията е трябвало да влезе в очаквания през тази година албум на покойния изпълнител. Naughty Boy каза още, че ще пусне песента, за да може тя да бъде добавена към музикалното наследство на Джордж Майкъл.

„Едва наскоро започнах отново да работя над нея, така че ще видим какво ще излезе“ –

поясни Naughty Boy. Той не даде подробности за общата им творба, но отбеляза, че досега е избягвал да споменава за това сътрудничество „от уважение към Джордж Майкъл, семейството и приятелите му“. 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg