Ето как изглеждат днес Микаела и Съли от “Д-р Куин Лечителката”

0

Ако сте били достатъчно възрастни към края на 90-те, няма начин да не си спомняте култовия сериал „Д-р Куин Лечителката“. В него прекрасната Джейн Сиймор (считана от мнозина за най-красивото момиче на Джеймс Бонд) играеше лекарка в Дивия запад. Сериалът, който беше хит и у нас, си остава класика и в САЩ, където зрителите скоро ще могат да си го припомнят, благодарение на стрийминг платформата а телевизия CBS.

Д-р Куин лечителката

По този повод някои от звездите в сериала „Д-р Куин Лечителката“ се събраха онлайн, за да си припомнят времето, когато хитовата поредица се снимаше. Сред тях беше и Чад Алън, който се превъплъти в Матю Купър.

Д-р Куин лечителката

Чад Алън през 1998 г. и през 2020 г.

Те си припомниха забавни ситуации от снимачната площадка и почетоха паметта на някои от по-възрастните актьори, които починаха след края на сериала. Сред тях беше и актьорът Джо Ландо, изпълнин ролята на Съли, любимец на милиони жени по света.

Д-р Куин лечителката

Джо Ландо през 1988 г. и през 2020 г.

Актрисата Джейн Сиймор – д-р Микаела (Майк) Куин, разказа как в един от епизодите великият музикант Джони Кеш е бил гост актьор. В почивката той е взел китарата си и е изнесъл безплатен концерт на всички от екипа.

Д-р Куин лечителката

Джейн Сиймор през 1998 г. и през 2020 г.

Актьорът Франк Колисън, който изпълняваше ролята на Хорас, разказа забавна случка с по-възрастната актриса Барбара Бабкок. Наложило им се е да снимат сцена със зимни дрехи през август и всички са умиралиот жега, освен Барбара. Тогава някой я е попитал как успява дори да не се изпоти, а тя е отвърнала, че си представя, че е гола върху айсберг. Тогава Франк Колинс се обърнал към нея и казал:

„Аз като си те представя гола върху айсберг и изобщо не ми става по-хладно.“

Д-р Куин лечителката

Франк Колисън през 1995 г. и през 2020 г.

Али Милс, изпълнила ролята на Маджори Куин пък си припомни колко са се смяли, когато са снимали епизода „Женска вечер“, в който няколко мъже се преобличат като жени, за да получат безплатни напитки в бара. В сцената са участвали Уилям Шокли и възрастният Орсън Бийн, който почина през февруари тази година. Снимките на епизода не са протичали гладко и всички актьори са били уморени и измръзнали. В един момент Орсън Бийн толкова много се ядосал, че хвърлил дамската си чанта и си тръгнал.

Д-р Куин лечителката

Али Милс през 1998 г. и през 2020 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Птиците умират самиКакво се случва с Ралф и Меган 37 години след „Птиците умират сами“

 

Сериалът “Д-р Куин лечителката”, който приковаваше пред малкия екран и в България цели семейства, се снимаше между 1993 г. и 1998 г. Той е считан за последния успешен уестърн сериал в историята на телевизията.

Източник: ladyzone.bg

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg