Дъщерята на Къртни Лав и Кърт Кобейн се омъжила тайно

0

Франсес Бийн Кобейн, дъщерята на Кърт Кобейн и Къртни Лав, се е омъжила тайно за приятеля си Айзая Силва. Церемонията е била пазена толкова строго в тайна, че дори майката на младоженката научила след нея. Тя е била в много тесен кръг – присъствали са само най-близките приятели на двойката като свидетели. На тържеството след церемонията са били поканени съвсем малко хора. Кога точно е била сватбата не се съобщава.

Къртни Лав била натъжена, че не е присъствала на сватбата, но споделила пред близки, че разбира отлично дъщеря си. Самата тя и Кърт Кобейн сключиха брак през 1992 г. в Хавай само пред осем гости, като младоженецът се появи на церемонията по пижама. Връзката на Франсес и Айзая Силва е от пет години. Те се сгодиха през 2011 г. Франсес е на 23 години. Айзая Силва е музикант.

6 ноември е датата, на която на бял свят ще излязат неизвестни досега композиции на Кърт Кобейн. Това са записи изцяло на фронтмена на култовата за 90-те години на миналия век гръндж банда Нирвана. Дискът ще съдържа освен 12-минутния акустичен track и песни, звучащ в документалната лента „Кобейн: Дяволски монтаж“, която излезе по HBO на 4 май тази година, но и най-различни домашни записи.

Брет Моргън, режисьорът на продукцията за покойния Кърт Кобейн, станал част от прословутия „Клуб 27“* твърди, че в очаквания диск ще бъдат чути творби, които нито един негов фен не е и очаквал, че ще прозвучат от китарата и гласа му. Според Моргън композициите се лутат от траш до рагтайм. Песните, в които вокалът на Кобейн стига фалцет доста, напомнят по звучене на създателя на „Beach boys“ Брайън Уилсън.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg