Борис Дали: Феновете са най-голямата ми награда

0

Борис Дали е роден на 24 март 1982 година в Бобов дол. От малък най-голямата му страст са мотоциклетите и екстремните изживявания. Явява се на кастинга „Планета” търси суперзвезда“, където изпълнява песни от репертоара на Милко Калайджиев, Коста Марков и Магапаса. След година подписва договор с „Пайнер“. Още първата песен „Пиян“ на Борис Дали става тотален хит. В края на 2006 година излиза първият му самостоятелен албум „Пак съм сам“. През 2007 г. става общински съветник на град Бобовдол. Появява се и вторият му самостоятелен албум – „В центъра на купона“. През 2010-а излиза суперхитът му с Константин и Илиян – „Палатка“. В средата на декември представи баладичния си дует с Емилия „Обичай ме“, който за броени дни се превърна в хит. Часове преди да изпратим 2015 година Борис Дали даде ексклузивно интервю за читателите на delo.bg.

Каква беше за теб 2015 година?

– Винаги в началото на годината си пожелавам най-вече здраве, което е най-важното за мен. И тази година аз и семейството ми сме живи и здрави, така че се сбъдна желанието ми. Аз съм такъв човек, че винаги искам и още и още, винаги не съм доволен на макс от себе си, но все пак съм доволен.

Борис Дали, Емилия, Обичай ме

Какво успя да направиш през годината?

– В личен план направих някои неща, които в бъдеще ще ми бъдат полезни. В професионален план успях да направя няколко песни, две от които станаха хит – „Барабанче“, а другата е дуетът, който направих с Емилия.

Дуетът с Емилия „Обичай ме“ се превърна в тотален хит, буквално за часове. Чия беше идеята за него?

– Правил съм много хубави дуети с Преслава, Галена и Андреа. От много време исках да направя и с Емилия, която за мен е уникална певица. Имахме идеи и миналата година да направим съвместен проект, но когато нещата са насилствени не се получават. За щастие тази година чух една песен на композитора Николай Пашев, която много ми хареса и я поисках, за да я направя. Дадох на Емилия да я чуе, тя също много я хареса и започнахме работа по проекта.

Какво се случва с трио БИК (Борис Дали, Илиян и Константин)? Преди няколко месеца се заговори, че ще правите нов проект.

– Преди малко казах, че нещата не трябва да са насилствени. Имахме един тотален хит – „Палатка“. Трябва да направим песен, която да бъде с подобно ниво, трябва да сме много внимателни. Ние постоянно сме на купони и като се съберем, докато си разкажем историите и времето е минало и трябва да се разделим и все времето за песен не ни стига.

През 2016 година дали ще успеете?

– Честно казано не знам, но е хубаво, защото сме добър тандем. Всеки си носи в себе си нещо интересно и в съчетание допадаме на хората, забавляват се с нас.

Борис Дали, Емилия, Обичай ме

Последният ден на годината е. Очакваш ли да получиш престижна статуетка на наградите на телевизия Планета?

– Може да звучи банално, но от сърце казвам, че за мен най-голямата награда е хората да ме възприемат, да се забавляват на участията ми. Очаквам все пак награда.

Кои трябва да бъда певец и певица на 2015 според теб?

– Тези, които го заслужават. Дано хората да оценят тези, които най-много са се постарали. Аз лично не мога да се ангажирам с мнение.

Какво си пожелаваш на теб и нашите читатели за новата година?

– Здраве, да бъдат по-позитивни, да се стараят, да работят. Когато всички са добре, когато са успели, всички сме добре и сме силни като нация.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg