Без тези 3 зодии животът ни би бил по-добър

0

На всеки е ясно, че представителите на конкретна зодия не винаги имат сходство в характерите, или поне не на пръв поглед. Познавате хора от един астрологичен знак, които са идеални партньори, други не стават за семейство. Има хора от една зодия, които обожават да пътуват и такива, които за нищо на света не бихте ги вдигнали от дивана вкъщи.

тип жена, зодии, месециКакъв тип жена сте, според месеца на раждане

 

Всеки се сблъсквал челно с представители от три зодии, които умеят по най-деликатния начин да съсипят психиката ни и да взривят душата ни. Това са зодии, за които тайничко сме си мечтали да бъдат изтрити от астрологичната карта.

Ето без кои зодиакални знаци, според повечето астролози, светът би бил едно доста по-вдъхновяващо място.

ВОДОЛЕЙ

зодии

Изключително впечатляващи, забавни и дори симпатични са Водолеите, но странността, която им отива, е трудно да бъде разбрана. Бъдете изключително внимателни в контактите си с представители от този зодиакален знак, както в професионален, така и в личен аспект.

ОВЕН

зодии

Колкото можем да ги обичаме, толкова и ще ни скъсат нервите! Да, това са Овните – зодията със свръх противоречив характер. Не беше ли по-добре да си бяха останали на Марс – планетата, която покровителства този огнен знак.

СКОРПИОН

зодии

Потайни, подмолни, жестоки, манипулиращи, противоречиви и обсебващи. Който познава представител на тази зодия, със сигурност е ставал свидетел на 3-секундната му метаморфоза – от най-любимия и разбиращ човек той/тя може да стане най-големия ни кошмар в живота. Винаги имайте едно наум за Скорпионите.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg