Анджелина Джоли и Брад Пит осиновяват 7-мо дете

0

Холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит са в процес на осиновяване на още едно дете – момченце от Камбоджа. Това пише в новия брой на в. „Дейли стар“, който се позовава на публикация на сайта „Радар онлайн“. Звездната двойка има три осиновени и три биологични деца.

Брад Пит, Анджелина Джоли, осиновяване, седмо дете, КамбоджаНай-новото попълнение в семейството ще бъде момченце от Камбоджа на име Алуи Шун – едно от 13-те деца на бедно семейство от провинция Сием Реап, с което Анджелина Джоли се е запознала, докато е била в страната за снимките на новия си режисьорски проект „First They Killed My Father.

Според публикацията 40-годишната Джоли за първи път се е срещнала с бъдещото си седмо отроче, след като дъщерите й Шайло и Захара са се сближили със семейство Шун по време на пребиваването си в Камбоджа. Трогната от съдбата на бедната многодетна фамилия, Анджелина Джоли е обещала финансова подкрепа от над 1 милион долара и е предложила да осинови малкия Алуи.

„Радар онлайн“ цитира една от по-големите сестри на детето, 16-годишната Лейда. Момичето разказва как се е запознало и сближило с дъщерите на Джоли и Пит Шайло и Захара, а покрай тях и с прочутите им родители, които са много добри към семейството й и им помагат финансово.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg