65-годишната майка и 4-те близнаци вече са у дома

0

Помните ли 65-годишната майка-авантюристка Анегрет Рауниг, за която delo.bg Ви разказа още преди няколко месеца (65-годишна жена роди четири близнаци)? Дамата от Берлин роди преждевременно своите четири близнаци и до вчера тя и бебетата бяха в болница. Неочакваното раждане се осъществи в клиниката „Карите“ в столицата на Германия. 3 момченца и едно момиченце дойдоха на бял свят с цезарово сечение. Родени едва в 26-та гестационна седмица те тежаха между 655 гр. и 960 гр. 90 дни по-късно, всички са над два килограма и половина. Имената им са Дрис, Фьон, Бенс и малката госпожица Нета.

Анегрет Рауниг с четирите си близначета и 10-годишната й дъщеря

Анегрет Рауниг с четирите си близначета и 10-годишната й дъщеря

Бременността на пенсионираната учителка по английски и руски език Анегрет Рауниг, доведе до остри дебати в родната й Германия. До момента тя е най-възрастната жена в света, раждала някога 4 близначета. Многодетната майка е имала връзка с петима мъже, от които има 13, баба е и на 7 внука. Тъй като инвитро процедурата е забранена в Германия за жени на нейната възраст, Анегрет се подложи на оплождането в Украйна.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg