4 типа жени според това как слагат своя сутиен

0

На всеки мъж поне веднъж в живота му се е случвало да попадне в сконфузна ситуация и да не може да се справи със свалянето на сутиена на любимата жена в сюблимен момент. Също толкова сложно, оказва се, е поставянето на бельото от дамите.

По начина, по който нежните създания си слагат сутиена, може да се говори за характера и личността им, твърди експертът по езика на тялото Пати Ууд, цитирана от Daily Mirror. По думите на Ууд, която е автор на бестселър точно по този „интимен“ казус, актът на поставяне на сутиена е прозорец към душата на всяка представителка на нежния пол. Според Пати Ууд 4 са личностните категории, в една от които задължително попада всяка дама.

сутиен

Ако дамата използва сутиен, който се закопчава на гърба, то неминуемо, мъже, имате пряк сблъсък с т.нар. тип на поддръжничките. Това са жени-традиционалистки, които следват плътно това, на което са били учени.

Другата група жени са тези, които закопчават сутиена отпред, след което завъртат частта с металните закопчалки на гърба. Това са жадни за внимание жени! Пати Ууд твърди, че представителките на тази група имат нужда от специфично отношение, грижи и отношение и се нуждаят от поддръжка във всеки един момент.

Жените, които имат в гардероба си сутиен с предно закопчаване, недвусмислено са към групата на водачите. Дамите-лидери нямат излишно време, което да губят, а особено що се отнася до закопчаването на кукички на гърба, и то на сляпо.

сутиен

И четвъртата група жени са тези, които първо закопчават сутиена си, а след това го промушват през главата си. Подчертано сигурно е, че това е примерът за перфекционистката! За експерта по езика на тялото именно представителките на този тип жени искат всичко да бъде по правилата. Те са толкова педантични, че искат да коригират всичко, до което са се докоснали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

vibrirasht-sutien-351x185Нов сутиен уголемява женския бюст с вибрации

 

sutien-spasi-zhena-ot-smart-351x185Сутиен спаси живота на жена по време на лов за глигани

 

breform3-351x185Сутиен зашит под кожата? Вече го има!

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg