Силна конкуренция и огромен интерес към третото издание на конкурса „Застрахователи за обществото“

0

За трета поредна година се провежда конкурса „Застрахователи за обществото„. Негови организатори са Българската асоциация на застрахователните брокери и Асоциацията на българските застрахователи. Изборът и тази година се очаква да бъде доста труден, тъй като конкуренцията е изключително силна.

До 15 септември се приемат номинациите за конкурса. Всеки брокер и застрахователна компания, които искат да представят свой проект или кауза в сферата на Корпоративната социална отговорност, могат да изпратят попълнена форма за участие на мейл abz@abz.bg (за членовете на АБЗ) и мейл office@baib.bg (за членовете на БАЗБ) до петък, включително. В него се очаква да има описание на каузата или проекта, както и видео или снимков материал. Фотографиите и видеата ще бъдат поместени на специално създадена платформа в сайта на БАЗБ. Така всеки от членовете на двете организации ще може да разгледа предложенията на участниците и да гласува до 26.09.2017 г.

Победителите в третото издание на „Застрахователи за обществото“ ще станат ясни на тържествена церемония по повод Деня на застрахователя на 5 октомври!

Кампанията е основана през 2015 г. като резултат от активното сътрудничество между БАЗБ и АБЗ. Целта е да се подчертаят добрите практики в застраховането, да бъдат наградени най-добрите проекти и каузи, допринесли за развитието на обществото, както и да се стимулира корпоративната социална отговорност! От самото начало на инициативата Delo.bg е официален медиен партньор.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg