Първо в delo.bg! Качулки нахлуха в хотела на Малкия Канар (снимки)

0

Тази сутрин в 7:45 в Пловдив стартира специализирана полицейска операция в местен хотел. Униформени и спец части търсят наркотици. Всички гости на хотел „Мини“ са изведени от стаите и са снети личните им данни. Към този момент не са открити незаконни вещества.

narkotici-13

Оказва се, че хотелът е на големия син на канарите Стоян Стоев. Вчера вечерта и тази сутрин е била забелязана там и неговата голяма любов – фолк иконата Ивана.

„Не знам да е имало акция в нашия хотел, от вас разбирам. Да, Стоян Стоев е собственик“, заяви за delo.bg управителката на хотел „Мини“.

narkotici-12

Стоян Стоев – Малкия Канар (вляво)

През 2006 година Канара бе арестуван и признат за виновен,  че държал за пласиране 67 грама хероин за 2 709 лева. Тогава той бе осъден на 6 години и половина.

narkotici-14

Подобна акция се проведе преди дни и в столичната дискотека „Плаза“ в Студентски град, собственост уж на изпълнителя Константин. Вчера апелативният спецсъд установи, че наркоаферата в дискотеката е действала от година и изпрати управителя й Игнат Ханджиев и дилъра Марио Маринов за постоянно в ареста.

„Разследващите са открили 14 дози кокаин у Маринов, за които той е признал пред поемно лице, че са негови“, обясниха магистратите. Те се позоваха и на свидетели, които разказали, че Ханджиев е покровителствал спокойствието на ВИП клиенти, които се друсали в луксозното помещение. Адвокатите на обвиняемите нарекоха будоара „преддверие с ресни“.

Вчера стана ясно, че бизнесменът Михаил Хаджигеоргиев е собственик на „Плаза“, а фолкпевецът Константин – управител.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg