Гръцката мега звезда Пантелис Пантелидис загина в катастрофа (снимки + видео)

4

Гръцкият Джъстин Бийбър, както наричат в южната ни съседка един от най-хитовите си изпълнители Пантелис Пантелидис, загина при катастрофа на 18 февруари.

Пантелис ПантелидисИнцидентът е станал тази сутрин в 8:30 в столицата Атина на Vouliagmenis Avenue.

Пантелидис не е управлявал собствения си автомобил, а е бил зад волана на колата на свой приятел. Заедно с певеца, в леката кола са били две жени, които са ранени, но без опасност за живота. Според непотвърдена информация, една от спътничките му е също част от музикалния бизнес в Гърция.

Потърсен за коментар след трагедията, най-голямата звезда на гръцката музика – Василис Карас, цитиран от news365.eu, казва през сълзи:

 

„Оставете ме! Оставете ме! Изгубих сина си! Изгубих детето си!“

Карас беше ментор на трагично загиналия днес изпълнител и заедно имат записани два дуета, които станаха много популярни в родината им, а и у нас. Самият Пантелидис смяташе Карас за свой втори баща.

Пантелис Пантелидис

Василис Карас и Пантелис Пантелидис

Роденият на 23 ноември 1983 г. Пантелидис от малък е обичал да пее и да играе футбол. Искал да се занимава професионално с този спорт, но здравословен проблем със сърцето не му позволява да направи мечтата си реалност. Пантелидис е бил голям фен на футболния клуб АЕК, а домът му е много близко до стадиона „Нея Филаделфия“. След това завършва военноморско училище и стига до чин офицер.

Пантелис Пантелидис

Започва да пее, когато е на седем години. Той сам съчинявал текста и пишел музиката. Готовите песни изпращал на свои приятели, които пък толкова ги харесали и започнали да ги качват в YouTube. Така песните се запазват онлайн и когато компанията се събирала, те пускали записите от YouTube “за да слушаме, докато сме се събрали да пийнем по едно винце”.

В началото звукът не е бил качествен, но след това брат му започнал да го снима с камерата на родителите им. Братът на Пантелис е с 18-години по-малък от него и играе футбол. С тези нови записи Пантелидис събрал нови фенове, но решаил да изостави военната си кариера, едва след като сключил договор с Валисис Карас и започнал да се изявява с него и Паола.

Пантелис Пантелидис

В България Пантелис Пантелидис също има много почитатели, част от които зарадва в края на 2015 година в нощен клуб в Пловдив.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!4 коментара

  1. Нели на

    Гледах гръцките сайтове има доста неща още, свързани с смъртта на Пантелидис и главно нови разкрития и подробности около катастрофата… Моля, публикувайте!

Коментирай в Delo.bg