Хиляди фенове на ЦСКА излязоха на протест срещу Бойко Борисов и БФС

1

Докато в края на миналия век по нощните клубове се е призовавало крачетата да бягат при младите момчета, то днес нещата не стоят точно така. Какво имам предвид? В днешния неделен ден хиляди млади момчета, а и не само, излязоха на протест срещу премиера Бойко Борисов. Същият, на когото изпълнителката на „Бягайте, крачета“ Луна предложи брак преди броени дни. Оказва се, че младите момчета не само не искат премиера ни, но и го наредиха до труженичките на най-древната професия. Центърът на столицата пък бе огласен от викове, „опериращи“ сексуалната ориентация на „най-прогресиращия пожарникар“ в страната.

Минути след 16:00 часа парламентът бе буквално обграден от хиляди фенове на ЦСКА, издигащи транспарант с надпис

„Не може да убиете хегемона на българския футбол”

Протест

Основните призиви на множеството бяха за спасяването на клуба и срещу действията на БФС и на премиера Бойко Борисов.

„ЦСКА като спортен клуб, не само футболен, е кауза, която вълнува хиляди българи и тези хора няма да допуснат двойният стандарт на държавата спрямо клуба да продължава. За разлика от всички партии, ние не се нуждаем от платени автобуси, кебапчета и чалга певици, за да съберем няколко хиляди човека пред парламента. В неделя ще покажем, че ЦСКА е огромна институция, с която всички в държавата трябва да се съобразяват”,

написаха от фенклуба на червените предварително. Оказаха се прави – успяха да съберат няколко хиляди, които преминаха разстоянието от стадион „Българска армия“ до Народното събрание, където заявиха своите искания на мирен митинг.

Предстои да разберем дали днешната демонстрация ще постигне ефект. Едно е сигурно! Луна никога няма да пее за червения отбор.

protest-2

Протест

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg