Теди Кацарова: Кацала съм на изгоряло летище, мечтата ми е да летя до Малдивите

0

Теди Кацарова е родена на 29 март 1978 г. в София, в семейството на известните музиканти от група LZ Силвия Кацарова и Милчо Кацаров. Kариерата й стартира още на 16-годишна възраст. Началото й се бележи от конкурса за млади изпълнители „Хит минус едно“ през 1995, когато печели първото място. На 24 ноември 2015 г. от 19:30 Теди Кацарова и приятели Ви канят в Централния военен клуб на концерт-спектакъл „Любими песни за любими хора“ със съдействието на БГ радио. В навечерието на спектакъла Теди успя да разкаже пред Георги Гюзелов за читателите на delo.bg най-интересните си преживявания във въздуха.

Теди Кацарова, полет, самолетАз съм един от най-младите пътници, още на 2-годишна възраст за първи път се качих на самолет, заедно с баба и дядо летяхме, за да видим родителите ми. Пътувахме от София до Москва и аз съм успяла да намеря някакво приятелче, с което сме си играли през цялото време. Изключителен полет е бил.

Никога не съм се страхувала да летя със самолет, не знам дали има година в живота ми, в която да не съм летяла поне 5 пъти със самолет.

Всеки полет до Катар е бил запомнящ се, защото всеки път се появявяват въздушни течения. Няма случай, в който да не се изпотим всички от притеснение дали ще кацнем живи. Изключителна турбуленция, особено в зимния период, когато има изключително много пясъчни бури, много неприятно е, нищо не се вижда. Въпреки че авиолиниите им са много добри, пак е много неприятно усещането. Винаги се молим.

Няма да забравя един полет, когато работихме с „Балкан“. Имах подарък самолетни билети и летях от Хелзинки с полските авиолинии. Беше преди Коледа, пътувах с огромни куфари с подаръци за България. Трябваше да кацна във Варшава, където имах една вечер престой и на следващата сутрин трябваше да летя за София. Тогава не разбрах какво се случи, само усетих, че полетът беше супер кратък. Бяха страшни снежни бури. Трябваше да спя в хотел, близо до Варшава.

Теди Кацарова, полет, самолет

Теди Кацарова в Кения, по време на предаването „Африка: Звездите сигурно са полудели“

Видях, че летището е малко, пристигнахме в полунощ и исках да стигна до хотела да си почина. Като слязохме, ни казаха да отидем до автобусите и аз реших, че с тях ще отида до хотела. Влязох, попитах къде е хотелът и ми отговориха, че е близо до Варшава и аз съм спокойна и седнах на седалката. До мен беше едно младо момиче от Полша, което също попитах къде се намира хотелът. И тя ми отговори, че е до Варшава. Успокоих се, че скоро ще пристигна, но тогава тя ми каза, че сме на 7 часа от полската столица. Пътувахме цяла нощ, създадохме прекрасно приятелство, гостувах й във Варшава, ходихме на дискотеки, беше гост на сватбата ми. Установих, че поляците са много гостоприемни. Вместо негативно, пътуването се превърна в положително. Стигнахме до хотела, успях да поспя няколко часа, когато се събудих, видях една група българи. Отидох при тях и ги попитах дали са готови за път, а те ми казаха, че ако имаме късмет, защото вече пети ден чакат да излетят, след като ги връщали от летището. Бяха извадили едни ракии, луканки, всеки каквото си е взел. Беше супер весело. Имах късмет, че излетяхме в същия ден, естествено имаше драма с багажите ни, които бяха изгубени.

Най-дългият ми полет беше, когато участвах в телевизионното предаване „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Летяхме до Лондон, от там за Кения и до Замбия. Два дни пътувахме, бяха тежки полети. Когато кацнахме, летището беше изгоряло и всичко беше в едни огромни палатки. Много жалка история беше.

Всички говорят за Малдивите. Мечтая и аз да отида и да ги видя най-накрая.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg