Славин Славчев мечтае за „Нов път“ със самолет до Южна Франция

0

Славин Славчев е един от най-талантливите и харизматични млади български изпълнители. Малко преди началото на лятото даде сериозна заявка последната му песен „Нов път“ да е абсолютен хит сред меломаните. „Нов път“ е в стил, който най-много приляга на самия Славин – мелъди поп рок. Всъщност именно любовта към стойностната музика събира в този проект едни от най-талантливите родни музиканти. Музиката е на Ясен Велчев. Текста е на самия Славин. Вокалният аранжимент е дело на Иван Христов, бас – Ивайло Звездомиров. Дарин Василев е записал всички китари в песента. Теодор Янков е на барабаните и заедно с Иван Христов смесват и мастерират всичко в тяхното студио. Страхотните беквокали са на Преслава Пейчева и Станислава Христова.

Като истински ценители на добрата музиката и доказани професионалисти продуцентите на парчето от Vintage music box държат то да е записано изцяло на лента, което дава съвсем друго качество на звука и не е често срещано за родната музика.

„Просто Теодор Янков и Иван Христов са страхотни мераклии и винаги се стремят към най-доброто“ –

разказва Славин

Рокаджията лесно печели фенове, но въпреки успехите си остава здраво стъпил на земята. Изключение от това правило в живота си прави само когато буквално лети със самолет!

„За пръв път летях със самолет до Великобритания, отивайки на гости на вуйчо ми. Беше ми подарил билет за рождения ден. Страхотна екскурзия, която помня и до днес. Беше и първото ми излизане в чужбина за по-дълго време“ –

спомня си Славин своя първи полет. Със сигурност няма да забрави и тичането, за да не изтърве самолета си обратно към България.

Славин Славчев„Тогава не подозирах колко дълга е безмитната зона с магазини на летище Станстед в Лондон и изобщо всички коридори, по които трябваше да мина тогава, за да стигна до правилния гейт. Мислех, че съм съвсем навреме и всичко е под контрол. Нямаше такова тичане и паника“ –

сега вече разказва с усмивка Славин и оттогава има едно на ум, че доста по-рано трябва да е на летището.

Славин няма специални ритуали преди полет. Все пак всеки път си припомня, че въздушният транспорт е един от най-безопасните и няма от какво да се страхува.

„Все едно пътуваш с автобус по много равен път, а отвън гледката е изключително красива“.

Талантливият рок изпълнител помни и първата турбуленция. Не крие, че доста се е изплашил.

„Ходи ми се навсякъде. И друг път съм казвал, че си мечтая да посетя Южна Франция, но истината е, че няма по-голямо богатство от това да пътуваш където поискаш. Опитвам се да отделям повече средства и време за това. Има толкова много места, дори в България, които не съм посещавал, затова се опитвам да наваксвам.“

Като става дума за пътуване доста бързо стяга багажа и по традиция винаги забравя нещо наистина важно, но пък взима със себе си дрехи и вещи, които изобщо не влизат в употреба. Сега обаче му предстои натоварено лято. Участия на фестивали с групата му Julian’s Laughter, още записи, репетиции, музика. Все пак ще намери време поне за малко пътувания, за да се зареди с нови сили, защото Славин обещава още много приятни изненади за своите почитатели.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg