Първа помощ при инфаркт с изпитано и ефикасно средство

0

Инфарктът е едно от най-разпространените тежки заболявания в световен мащаб, което в много случаи завършва фатално. Дали обаче е възможно човек да бъде спасен при инфаркт?

Отговорът на този въпрос е положителен, при това разковничето се крие в лечебно средство от народната медицина, действащо наистина безотказно и прилагано успешно в чужбина. Това лекарство се използва отдавна от д-р Джон Кристофър, и за над 35-годишната му практика с него той е успял да спаси живота на хиляди свои пациенти. Въпреки, че е лекар, д-р Джон Кристофър се доверява в много голяма степен на народната медицина и на природата, а не на препаратите и лекарствата, създадени от химикали в лаборатории.

Първа помощ при инфаркт с изпитано и ефикасно средство Какви са неговите съвети в случай, че Ваш близък има признаци на инфаркт или претърпи такъв?

Когато инфарктът е факт, човекът, който го е претърпял трябва задължително да бъде настанен в болница и прегледан от лекар, тъй като е много важно да се установят последиците от инфаркта.

Първа помощ при инфаркт с изпитано и ефикасно средство Друго важно нещо е да се вземат незабавни мерки в случай, че даден човек започне да се оплаква от остри болки в сърцето. Възможно е да станем свидетели и на случващ се в момента инфаркт, по време на който човекът агонизира от болка.

В тези моменти е важно да бъдем хладнокръвни и да приготвим бърза отвара по рецептата на д-р Джон Кристофър, която със сигурност ще помогне на пострадалия.

Това, което трябва да се направи е следното: в чаша вода се слага 1 чаена лъжица лют червен пипер, който извън България е известен повече като чили. Ако човекът, който получава инфаркт е в съзнание, той може сам да изпие така получената люта вода. Ако обаче той вече е изгубил съзнание, тогава е необходимо да отворите устата му и под езика да капнете само няколко капки от тази лютива течност.

Първа помощ при инфаркт с изпитано и ефикасно средство Дори и в такова състояние, отварата пак ще има положително влияние, защото под езика има рецептори, които незабавно ще реагират на лютото и ще изпратят съответните импулси към мозъка. Според учени, лютият червен пипер, който е получен при смилането на изсушени червени люти чушки е много полезен за здравето, тъй като е изключително богат на витамин С.

Първа помощ при инфаркт с изпитано и ефикасно средство Лютите чушки и лютият червен пипер действат много благоприятно на тонуса на сърцето и кръвоносните съдове. В медицината са регистрирани редица случаи на пациенти, които са боледували от рак, ревматизъм, туберкулоза или други заболявания и са се възстановили след като са консумирали редовно люти чушки или лют червен пипер.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg