Домашен киносалон от IMAX – нова глезотия за сетивата

0

В наши дни киноманията се счита за развлечение, чудесен начин за почивка през свободното време, а за някои хора – дори хоби или работа. И колкото и удобни да са меките кресла в киносалона, нищо не може да замени домашния уют, а когато се сетим за дългите опашки, за да си закупим билет и пълните зали с хора… и за това, че трябва да се съобразяваме със определен час, в който да гледаме избрания от нас филм – това по-скоро ни отказва или натоварва.

IMAX Private TheatreВсъщност, и вкъщи можем да гледаме филми, но качеството на звука и картината не може да се сравни с това в киносалона, а и новите филми, които нямаме търпение да изгледаме също можем да открием само в големите вериги кина.

Поради тази причина, IMAX предлага изграждането на луксозен киносалон във Вашия дом, който е предварително обзаведен, настроен и калибриран.

Скромната сума, за която IMAX предлага домашните киносалони е „само“ $400 000

Налудничаво, нали?

IMAX Private TheatreНовата прищявка на богатите или т. нар. IMAX Private Theatre определено е създадена за хора с висок доход. Включва пълно оборудване с два 4K 2D/3D проектора. Има собствената висококачествена звукова система IMAX, дистанционно със сензорен екран, а броят предвидени места са от 7 до 18. Специалната мултимедийна система пък може да възпроизвежда дискове Blu-ray и HD телевизия. Освен това IMAX предлага и специфична приставка за изтегляне и прожектиране на най-нови филми с високо качество на картината. Цената й е $10 000, а за гледането на всеки филм е нужно и заплащането на лицензна такса.

Интересен факт е, че новата тенденция дори позволява на IMAX да създаде верига от домашни киносалони. Амбицията е да измести досегашната изградена такава в големите зали, които познаваме. А за още по-заможните хора, IMAX предлага и домашен кинотеатър за до 40 зрителя на цена от $1 000 000.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

технологични джаджи за летния сезонНай-новите 20 туристически джаджи

 

джаджа за превод на чужди езициДжаджа превежда в реално време чужд език (видео)

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg