Докторът, който лекува всяка болест

0

Има един лекар, който твърди, че не съществува нелечима болест. Това е д-р Ричард Шулц, който е популярен в целия свят с това, че прилага древните и същевременно лесни техники на лечение, благодарение на които може да излекува всяка болест. Твърди, че тези методи на лечение съществуват от преди 3500 години и са описани в Библията.

Лекарят получава благодарствени писма от хора по целия свят, които са прилагали описаните от него техники на лечение. За да станат те достъпни за повече хора, д-р Шулц е написал специална книга и е разработил видеоматериали. Той твърди, че не иска да крие знанията си, затова подробно е обяснил как всеки един човек може да се лекува с тези древни методи в домашни условия.

Д-р Ричард Шулц може да лекува всяка болест

Д-р Ричард Шулц е категоричен, че в света няма нелечими болести. Просто хората не искат да променят вредните си навици, поради което не могат да се излекуват напълно от болестите си.

В основата на неговото лечение е вярването, че най-честите причини за заболяванията сред хората са три: неподходящи жилища, нездравословно хранене и пропусната или неосъществена цел в живота.

Д-р Ричард Шулц може да лекува всяка болестЛекарят твърди също, че човешкото същество е създадено, за да живее в природата, да се храни с пресни плодове, зеленчуци и билки, да има активна физическа работа, да обича семейството си.

Съвременният човек обаче живее в абсолютен разрез с тези принципи – мръсна среда, храни се с отровна и изкуствена храна, почти не се движи, а основната му цел е да работи, за да изкарва пари.

Поради тази причина няма качествени приятели и е податлив на депресии, които всъщност са предупреждение от страна на неговото тяло за това, че не живее правилно.

Ако не вярвате в тази теза, ето и доказателството:

Да сте чували за хора, които живеят на село и страдат от депресии? Много рядко може да намерите такъв човек, защото те са физически много активни и се хранят по-здравословно.

Какво трябва да направи човек, за да се излекува, според д-р Шулц?

Най-напред трябва да се прочисти – тялото трябва да се отърве от всички натрупани токсини.

Оказва се, че най-големият замърсител в нашето тяло е дебелото черво.

Според този нетрадиционен лекар, най-добрата техника за прочистване е консумацията на растения, които виреят в природата. Като най-подходящи той посочва ябълки, сини сливи, мечо грозде, както и билков чай. Друго добро средство е сок от портокал и лимон, комбиниран с малко зехтин.

Д-р Ричард Шулц може да лекува всяка болест

Хората, които са с много влошено здраве, е добре да наблегнат на консумацията на натурални сокове, особено в първите 30 дни от своето лечение. Важно е те да бъдат направени от пресни плодове и зеленчуци и съчетани с изворна вода, която да не е газирана.

Така храносмилателната им система ще заработи по-ефективно, ще се реализира икономия по отношение на енергия в имунната система и другите важни системи, които водят до излекуването на човека. Същевременно той ще получава и нужните му хранителни вещества.

След този етап от лечението се преминава към консумацията на растителна храна.

Д-р Шулц има предпочитания към чесъна, защото той е най-мощният, при това естествен антибиотик и е неделима част от всяко лечение. Освен него лекарят препоръчва и червен пипер, защото той подобрява кръвообращението.

И нещо много важно за всеки, който иска да се лекува:

Д-р Шулц съветва пациентите да не бъдат заобиколени от негативни хора, които постоянно натрапват мисленето и поведението си. Основното правило за всяко лечение е да няма лоши и негативни мисли.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg