Драмата с дъщерята на Уитни Хюстън продължава – откриха рани по тялото й

0

Близо десет дни продължава вече драмата с 21-годишната Боби Кристина Браун, дъщерята на Уитни Хюстън и рапъра Боби Браун, продължава да е в много тежко състояние. Тя е в кома и лекарите се борят за живота й.

Последната информация във връзка с трагедията обаче, е притеснителна. Световните агенции разпространиха информацията, че полицията в Атланта е започнала сериозно разследване на инцидента с младата Боби Кристина Браун. Основното, което проверяват в момента следователите е версията за евентуални насилствени действия, които да е упражнил приятелят на младата жена – Ник Гордън.

Известният в САЩ сайт TMZ, който разпространява новини за знаменитостите, излезе с информацията, че по тялото на дъщерята на Уитни и Боби Браун, са открити рани. Именно това е причината да се започнат моментални следствени дейности. 21-годишната дъщеря на една от най-популярните певици на нашето съвремие Уитни Хюстън, беше намерена на 31 януари в дома си от нейния приятел Ник Гордън и друг техен семеен приятел. Те я открили във ваната, в безсъзнание, което всички оприличиха като жестоко съвпадение, тъй като по същия начин преди три години бе намерена и покойната й майка.

Веднага след това Боби Кристина беше откарана в болницата в Атланта, където лекарите я поставиха на командно дишане и в състояние на изкуствена кома. Причината бе, че младата жена бе диагностицирана с оток на мозъка. Дни наред семейството й е неотлъчно до нея и се моли за чудо.

Трагедията, сполетяла Боби Кристина, се случи броени дни преди светът да отбележи третата година от смъртта на нейната майка. Певицата Уитни Хюстън бе намерена на 11 февруари безжизнена, във ваната на хотелската си стая в Бевърли хилс, Калифорния. Лекарите установиха, че редовната и прекомерна употреба на кокаин, в съчетание със сърдечно заболяване, са довели до смъртта на световноизвестната певица.

Уитни Хюстън е завещала цялото си богатство и имущество на единствената си дъщеря Боби Кристина, която го получи с навършване на 21-та си година. До момента, все още няма никаква информация каква е причината, довела до трагедията с момичето, което много трудно преживявало смъртта на майка си.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg