Най-красивият остров на света (снимки)

0

Чували ли сте за съществуването на остров Муреа? Може и да не сте. Е, време е да разберете повече за него и да се насладите на най-прекрасните му гледки! Мястото може и да Ви се стори доста нереално, но то съществува – част е от Френска Полинезия, северозападно от Таити.

Moorea, Муреа, №3 най-красив остров, Френска Полинезия, Таити

Муреа е заобиколен от тюркоазено синя лагуна. Това райско местенце е вулканично парче земя, а аквамаринените му води блестят в подножието на изумрудените зелени островни скали, издигащи се величествено и смело над спиращата дъха лагуна.

Moorea, Муреа, №3 най-красив остров, Френска Полинезия, Таити

И ако си мислите, че всяка една от фотографиите тук е минала през корекция с фотошоп, имате гаранцията на Lonely Planet, че грандиозната красота на Муреа е действителна. А флората и фауната в най-голямата система от коралови рифове, чието име е Моту доставя допълнителни екстри за любителите на гмурканията и подводните спортове. Почитателите на шнорхела могат да предпочетат красотата, но и риска да плуват сред скатове, акули и още стотици риби, които няма дори и в най-големия аквариум в света. Насладете се и Вие, докато събирате пари за тази великолепна дестинация на снимките от това отдалечено от цивилизацията парченце от рая!

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg