Григор Димитров продължава напред в Мелбърн, играе с Анди Мъри (ВИДЕО)

0

Въпреки победата, Григор Димитров е разочарован от играта си с Маркос Багдатис от Кипър. Българинът се наложи над Багдатис с 4:6, 6:3, 3:6, 6:3, 6:3 в двубой от 3-ия кръг на Australian open /Аустрелиън Опън/. Гришо продължава напред с надежда, че ще подобри играта си в сблъсъка с Анди Мъри.

Григор ДимитровСлед инфарктния мач Гришо заяви, че е трябвало да изстрада победата над Багдатис, тъй като не е харесал играта си на корта. По думите му се е налагало да се отбранява доста често. Като свой позитив първата ни ракета подчерта, че е успявал да се концентрира когато трябва и по този начин е спечелил най-важните части в мача. Въпреки че се е успокоил след успеха си в четвъртия сет, твърди че има неща, които ще подобри в играта си, особено с противник като Анди Мъри.

Григор ще се изправи срещу Мъри като очаква „страхотен двубой“. Всяка игра с Анди определя като вълнуваща и припомня, че в техния последен мач във френската столица е допуснал тежка загуба през октомври 2014 г.

Изправен пред новото си предизвикателство Григор твърди, че е готов както психически, така и физически за срещата с Анди Мъри. Пред медиите след мача срещу Багдатис Димитров заяви, че ще даде от себе си 100% и ще излезе на корта само за победа.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg