Знаменитостите, които може да се кандидатират за президент на САЩ през 2020 г.

0

Можете ли да си представите, че знаменитост с нула управленски опит може да стане президент на САЩ? Ооо! Почакайте! Изглежда, в момента всичко е възможно. Ето списък на няколко звезди, които биха могли да се впуснат в следващата битка за Белия дом:

Том Ханкс

знаменитости с апетити към Белия дом

В интервю за Си Ен Ен режисьорът Майкъл Мур предрече, че Ханкс може да стане кандидат на демократите и много хора биха го подкрепили през 2020 година.

„Защо да не предлагаме любимите си хора? Ние имаме толкова много. Републиканците правят това – те поддържаха Роналд Рейгън, „Терминатора“ Арнолд Шварценегер и много други“ – 

каза Мур.

Президентът Обама също подкрепя Том Ханкс, като дори го избра го да получи Президентски медал на свободата за 2016 година. А в неотдавнашна реч в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк самият Ханкс звучеше досущ като държавник:

„Ние ще се оправим, защото постоянно трябва да казваме на целия свят кои сме. Ние постоянно се определяме като американци. Ние имаме най-великата страна в света.“

Опра Уинфри

знаменитости с апетити към Белия дом

Майкъл Мур спомена също и Опра Уинфри, която беше ярък поддръжник както на Обама, така и на Хилари Клинтън. Малко известни личности могат да оказват такова голямо влияние върху американския народ, както „Мама О“. От книгите й до списъка с любимите й неща, когато Опра говори, американците слушат. Въпреки че Уинфри вече заяви, че „никога няма да се кандидатира за президент“, тя все още има няколко години да преосмисли решението си.

Кание Уест

знаменитости с апетити към Белия дом

Рапърът обяви намерението си да се кандидатира за президент на музикалните награди на MTV през 2015 година.

„Не става въпрос за мен. Говорим за идеи. Нови идеи. Хора с идеи. Хора, които вярват в истината. И да, както най-вероятно сте се досетили,  аз реших да се кандидатирам за президент през 2020 година“ – 

каза Уест.

След победата на Доналд Тръмп, #Kanye2020 започна да набира все по-голяма популярност. Рап изпълнителят представи политическия си „план“ по време на концерт в Сан Хосе, Калифорния, където обяви още, че, ако беше гласувал, щеше да даде вота си за Тръмп. А пред радио Би Би Си Кание Уест заяви:

„Аз нямам виждания за политиката, аз просто имам поглед върху човечеството, хората и истината. Ако мога да направя нещо, докато съм жив, за да видим промяната към един по-добър свят, бих бил щастлив.“

Стивън Колбърт

знаменитости с апетити към Белия дом

Американският комик вече се е кандидатирал за поста. Дългогодишните зрители на късното сатирично шоу на Колбърт знаят, че той държи пръста си на пулса на политиката в САЩ. И мнозина смятат, че би било добре в Белия дом да влезе някой, който притежава рядката дарба да разсмива хората.

Дуейн Джонсън „Скалата“

знаменитости с апетити към Белия дом

Актьорът-кечист, избран от списание „Пийпъл“ за най-сексапилен жив мъж на планетата за 2016 година, заяви, че „има шанс“ да се кандидатира за президент в даден момент. Най-вече, защото хората продължават да питат.

„И така започнах наистина да мисля. Мога ли да направя нещо различно? Мога ли да се обградя с наистина брилянтни хора, които да ми помагат да вземам решения? Пука ли ми за тази страна“ –

попита Дуейн Джонсън, определен за най-високоплатения актьор на 2016 г.

„И когато започнах да си отговарям на всички въпроси с „да“, реших, че има шанс за опитам.“

Тим Макгроу

знаменитости с апетити към Белия дом

Американският кънтри певец, композитор и актьор е обичан в страната си. А и кой не би искал изкусителната Фейт Хил за първа дама? През 2006 година Макгроу каза пред списание „Ескуайър“, че сериозно обмисля да влезе в политиката след може би 10 или 15 години. Е, моментът явно е дошъл.

източник: CNN

ВИЖТЕ ОЩЕ:

дами, които ще са кандидати за президент на САЩ през 2020 г.Дамите, които могат да претендират за поста президент на САЩ през 2020 г.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg