Този мъж шокира света: За 3 минути лекувате рак (видео)

7

Грег Брейдън е известен американски автор. Той стана популярен в целия свят със своите революционни теории за

връзката между болестта рак и емоционалното състояние на човека.

Според него, емоциите могат да имат влияние върху нашето ДНК, а сили като молитвата и внушението (сугестията) могат да лекуват редица заболявания.

Ракови клетки

Болестта рак може да бъде спряна с осъзнаване на взаимодействието между нашите дела и мисли. Още преди 20 години това е научно доказано, а резултатите са публикувани във водещия научен алманах Nature No.332, където енергията и силата на тази енергийна амалгама са обяснени подробно.

рак, Грег Брейдън, ДНК

Контрол над емоциите и мислите

Въпреки своята абстрактност, нашите мисли и емоции създават електромагнитни полета, а вълните им могат да достигнат до един метър отстояние от тялото ни. Ученият Никола Тесла споменава за първи път, че хората в бъдеще ще бъдат способни да генерират електрическа енергия единствено с мислите си, което допълнително подкрепя теорията, че

нашите мисли са мощен източник на енергия, която не е била използвана до момента.

Не става въпрос за случайни мисли, за това, което виждаме и чувстваме всеки ден, а за силата на целенасочената, колективната мисъл. Тези мисли могат да създават мощно електромагнитно поле и дори да оказват влияние върху обкръжаващата ни среда.

Веднъж доказан, този метод вече не звучи като извадка от научно-фантастичен филм, а като сериозен похват, който може да намери приложение в редица процедури за лечение на дълъг списък от заболявания, сред които и рак.

Този метод е бил дори записан с камера и показва колко силен може да бъде. Във видеото по-долу, заснето в китайска болница, може да видите премахване на раково образувание. Туморът на пациента е с размер на 3 на 2,5 см, а отстраняването му е осъществено в рамките на… 3 минути. Целият процес е осъществен и документиран с ехограф.

Ако искате да получите силата на електромагнитното излъчване, първо трябва да се научите как да контролирате своите чувства и емоции и как да увеличите тази сила в бъдеще.

рак, Грег Брейдън, ДНК

Чувствата могат да променят дори човешкия ген (ДНК)

Нашите емоции и чувства са като огледала. Всичко, което правим се отразява в заобикалящата ни среда. По този начин ние получаваме обратно едно и също нещо, което всъщност имаме и носим в себе си.

Ако започнете да си казвате, че ще бъде щастливи или здрави, или че ще си намерите нова работа, „огледалото“ ще Ви покаже дали тези неща ще се случат или не. Но, ако ние чувстваме и си казваме, че се променяме тук и сега и ако това наистина се случи, то и нашата ДНК ще се промени, както и ние самите.

По-голямата част от експертите твърдят, че емоциите, чувствата и вярата нямат нищо общо с физическото ни състояние или с лечението на болести. Дори и така да е, психо-онкологията твърди обратното.

Почти всички учени твърдят, че нашите емоции и вяра не са свързани пряко с начина ни на живот, с появата и с лечението на различни заболявания. Психо-онкологията обаче, твърди обратното. Това, което ние чувстваме, мислим и степента на вярата ни, може да има огромен ефект върху целия ни живот и цялостното ни здраве.

Емоциите могат да променят Вашата ДНК, никога не го забравяйте!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!7 коментара

 1. Никола на

  Да, Господ Исус Христос казва, че трябва да се новородим! Без Светия Дух само ще се пънете да промените нещо от вас безрезултатно… Покайте се и започнете да градите на Канарата, не на пясъка!

  • Петя Тодорова на

   Новораждането като процес на обновление и пълна промяна във философския смисъл и в пряк и преносен смисъл винаги означава все същото. Покаянието не означава да седна, да се тръшкам и да рева в знак на осъзнаване на допусната от мен грешка, но означава, че започвам нов път, който ще извървя като впрегна ума, сърцето и душата си в името на новото, което искам да стана. И покаянието, и прошката са много лични, дълбоко морални и бих казала самотни, като акт на случване в живота на човека. Тогава има много светли духове, които сами провождат човека в тоя път. Така че, да не звучим, канонично, като църквата. ….?

  • Светлана на

   Абсолютно вярно….Ако не се новороди човек ще се размине с небесното царство, а новорождението е да приемеш Господ Исус в сърцето си да изповядаш, че той е твоя Господ и да оставиш досегашния си греховен начин на живот и тръгнеш по истинския христов път….Да много е важна прошката, защото ако не простим и на нас Господ няма да ни прости…..Той умря за нашите грехове беше разпънат на кръст и тялото му беше станало като разорана нива и всичко това заради нас, защото ни обича и иска един ден да сме при Него, а не в огненото езеро на където мнозина са се запътили – някой умишлено, а други без да знаят, но това си е техен проблем….Бог не слага чатал на врата на хората и да ги натиска да го приемат….Той ни е дал право на избор докато при оня другия(сатана) там нямаш никакъв избор и никак не е приятно там накъдето води той, а измъкване оттам няма….Само тук на Земята докато сме живи имаме шанса да се борим за небесното царство….

 2. колю на

  А иди, че не вярвай, че магиите не съществували, че телекинезата била глупости, че леенето на „куршум“ било „празна работа“…

  Всичко написано се знаеше отдавна, но разни „светила“ , от научните среди /и не само/, се съдираха да убеждават в обратното.
  Полека-лека всичко ще си дойде на мястото. Лошото е, че може да не сме живи.

  .

Коментирай в Delo.bg