Чаша бира на ден прави мъжете хищници в леглото

0

Нова причина изтъкват световни сексолози за това мъжете да си отглеждат бирено коремче – бирата ще ги направи по-добри в леглото, пише сайтът Аскмен като цитира видна американска сексоложка.

Д-р Кат Ван Кърк е категорична, че в кехлибарената течност има фитоестрогени, които удължават половия акт при мъжете. Освен това като афродизиак в тъмното пиво действа желязото в него. Металните частици помагат на еритроцитите в създаването на хемоглобина, който пък от своя страна разнася кислорода в човешкия организъм. Той подобрява кръвообращението, което води до по-добра ерекция при представителите на силния пол. Но за жалост същият ефект не се постига при консумацията на светло пиво или на вино.

бира

Бирата дава на мъжете много повече от сила в леглото, твърди д-р Кърк. Консумацията на една халба бира на ден ги поддържа във форма и ги предпазва от сърдечни заболявания. Умерените пиячи на кехлибарената течност са изложени на 31 процента по-нисък риск от инфаркт и инсулт от останалите. В бирата се съдържат много витамини и минерали с пробиотични свойства, които имат общ здравословен ефект. А доброто здраве е сигурна гаранция и за добър сексуален живот, заключава д-р Кърк.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg