Тази билка убива 98% от ракови клетки за по-малко от 16 часа

3

Уникални свойства на тази широко разпространена билка откриха специалистите от калифорнийския университет. Учените са установили, че

алкалоид в едногодишния пелин премахва за по-малко от 16 часа раковите клетки в белия дроб.

рак на белия дроб

Алтернативният природен лек срещу коварното заболяване се нарича артемизинин. Именно това вещество в едногодишния пелин (Artemisia annua) носи тези полезни и необичайни ползи за здравето. И още от свойствата на артемизинина – редуцира с близо 1/3 развитието на нови ракови клетки.

Пелинът е китайска билка, която е на хиляди години. Тя има приложения не само за лечението на рак, но и на малария. Билката е безопасна, достъпна и лесна за използване.

рак на белия дроб

Как действа артемизининът на раковите клетки?

Раковите клетки натрупват желязо много повече от нормалните клетки в тялото. Artemisinin действа, когато открие в клетката наличие на желязо. Природният извлек създава свободни радикали, които убиват тези клетки. При рак на гърдата в клетките се натрупва 15 пъти повече желязо, докато при левкемия раковите клетки в кръвта концентрират желязо 1000 пъти повече от нормалните лимфоцити. В случай на левкемия, само за 8 часа алкалоидът от едногодишния пелин премахва заболяването напълно.

Заради доказаната ефективност на този продукт, френската фармацевтична компания Sanofi съобщи, че ще произвежда 60 тона медикаменти на базата на артемизинин всяка година.

И още природни лечения на ракови заболявания, за които delo.bg вече писа:

рак на белия дробТози странен плод убива ракови клетки и бори диабета

 

рак на белия дробСок от моркови може да победи рака

 

рак на белия дробЧай от тази билка бори два вида рак и убива Ешерихия коли

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!3 коментара

Коментирай в Delo.bg