Търсите оригинален подарък за празниците? Вижте този!

0

Когато наближават празници, всички искаме да зарадваме близките си и да им направим едновременно оригинален, но и полезен и смислен подарък. Често подходящият подарък е нещо, за което просто не сме се досетили, защото е малко по-различно от обичайната представа за подаръци като дрехи или бижута. Един такъв подарък е застраховката – на пръв поглед звучи странно, но всъщност е много полезен и смислен подарък, за който малко хора биха се сетили.

Защо точно застраховка?

Когато подарявате застраховка, подарявате сигурност. В последните години финансовата сигурност е дефицит и много хора биха дали всичко, за да я имат. В същото време малцина се сещат, че застраховката е начин за постигането й, тъй като ни предпазва от финансови сътресения, възникнали от непредвидени събития като катастрофа, болест, кражба в дома.

подарък, застраховка

Подарявайки застраховка, можете да направите голяма услуга на свой близък, който би се радвал да е застрахован, но все не успява да намери средства за това заради други текущи разходи. Застраховката е отличен подарък и за приятели и близки, които не са сантиментални и нямат нищо против просто да финансирате подаръка, който сами си изберат. Като например задължителната Гражданска отговорност, която така или иначе ще трябва да платят.

подарък, застраховкаЗдравните застраховки пък са отличен подарък за семейството или служителите ни, ако сме собственик на компания. Застрахователните компании предлагат много изгодни корпоративни полици, към които могат да се добавят и членове от семействата на служителите. За работодателите също е добра идея да подарят здравна застраховка на служителите си, вместо паричен коледен бонус, тъй като финансовата тежест за тях ще е по-малка, а служителите със сигурност ще оценят подаръка.

Ако пък подарите застраховка, но получателят й Ви се разсърди и не одобри идеята Ви, не се тревожете. Със сигурност ще ви благодари по-късно, ако се наложи полицата да влезе в действие.

Седмиците преди Коледа са отлично време за сключване на застраховка, дори да не е за подарък, а за вас, тъй като в момента застрахователните компании предлагат промоции на почти всички видове застраховки.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg