Сутрешните навици на добре балансираните хора

0

Авторът Нелсън Уонг изследва в продължение на десет години сутрешните навици на негови приятели, колеги и шефове, които работят на високи позиции в едни от най-големите компании в света или пък се занимават с частен бизнес. След експеримента Нелсън Уонг е съставил списък с 10 сутрешни навика на добре балансираните хора.

Според него те приемат времето си на този свят като ограничено и затова се събуждат много рано сутрин, около 6 или 7 часа.

Всяко нещо е успешно, ако е с добро начало. Именно затова забравят за мързела рано сутрин и запретват ръкави, независимо дали става въпрос да направят закуска или просто да тренират. Те просто започват.

Избягват да се тормозят излишно, стоейки пред гардероба с часове. Именно затова опростяват максимално избора си по отношение на облеклото си.

Добре балансираните хора използват всяка свободна секунда, за да свършат нещо.

Тях няма да ги видиш да спят или да кършат пръсти, пътувайки в метрото, например. Дори, отивайки до работното си място, ще работят на таблета или лаптопа си.

Този вид хора избягват да си губят времето, разглеждайки развлекателни сайтове. Те използват социалните мрежи единствено, за да популяризират продуктите, които създават.

джогинг

Колоезденето, плуването, джогинга и йогата са в пъти по-предпочитани от тях рано сутрин и заместват успешно кафето. Желаят да практикуват всичко това с приятели, тъй като е по-забавно, а и разширява социалните им контакти, както й влиянието им.

Сериозното спортуване е част от живота на добре балансираните хора, за които е задължително всяка сутрин да тренират, независимо дали ще тичат 2 километра или ще правят упражнения за гръб или гърди.

Здравият разум е следствие на здравото тяло, именно затова предпочитат да пият зелени смутита.

С глада се борят, приемайки повече протеини, които засищат.

Този вид хора се мотивират, задавайки си въпроса „защо“. Отговаряйки си стигат до решението, че трябва да го направят и действително успяват!

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg