Край с голите снимки на момичета в Playboy

0

Мъжкото списание „Playboy“ спира да публикува в печатната си версия снимки на напълно голи момичета, съобщи Ройтерс. Според в. „Ню Йорк таймс“ решението е било одобрено от основателя на изданието Хю Хефнър.

playboy

Хю Хефнър, основател на Playboy

Playboy“ ще продължи да пуска фотографии на жени в съблазнителни пози, но те вече няма да са голи. Обновената версия на изданието ще бъде представена през март 2016 година.

По думите на представител на изданието, списанието ще стане по-съвременно. Той отбеляза, че снимките в „Playboy“ ще съответстват на рейтинга PG-13, което означава, че изданието не се препоръчва за деца под 13 години. Останалите рубрики – интервюта, статии и разкази – няма да бъдат променяни.

През август 2014 г. фотографии на голи жени спряха да се появяват в сайта на списанието. В резултат средната възраст на читателите се намали от 47 на 30 години. Освен това броят на посетителите в сайта нарасна 4 пъти.

Kate Moss Playboy 60th Anniversary January-February 2014 Photographers Mert Alas & Marcus Piggott  28

„Плейбой“ е списание за мъже, което се издава в САЩ от 1953 г. През различните години за корицата му са позирали звезди като Мерилин Монро, Елизабет Тейлър, Синди Крауфорд, Памела Андерсън.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg