Всяка втора жена е фантазирала за друг мъж по време на секс с партньора си

0

Повече са дамите от господата, които фантазират за ласките на друг, докато ги получават от своя партньор. Това доказа проучване, направено сред 1300 души от британска фирма за секс играчки. Според анкетата съотношението по този показател е 46 срещу 42 на сто, в полза на нежния пол.

Любопитно от изследването е, че за доста жени този, с когото фантазират, че се любят, е колега или много близък прятел. Всяка трета дама и всеки четвърти господин от анкетираните не са скрили, че са „мачкали чаршафите“ с въображаем партньор, за когото са фантазирали преди това.

Секс на работното мястоСпоред данните от допитването всяка четвърта дама и всеки пети представител на силния пол са правили секс с човек от работното им място, към когото са били с подчертано похотливи мераци. А пък всяка пета жена е била с фантазия за палава интимност с шефа й. Едва 8% от тях обаче, са успели да се „намърдат“ в обятията на началника си.

Друго интересно, което излязло от крайните резултати на проучването било, че докато правят секс с настоящия си партньор доста мъже и жени се връщат мислено към интимностите си със свои екс любовници. Всяка трета отговорила в анкетата бленувала за първия сексуален партньор в живота й.

Самите фантазиите за отминали тръпки са определяни като изключително безвредни от 60 на сто от дамите и 66% от представителите на Марс, а всеки трети и от двата пола ги приема като вид изневяра.

Генералният извод на компанията, производител на интимни играчки е, че каквито и да са самите сексуални фантазии, те са изключително полезни за партньорите и отношенията между тях. Сексуалните експерименти трябва да се адмирират, защото има ли щастие под завивките, то гаранцията за щастлива връзка е 100-процентова.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg