7-те съвета на мъжа, свалил над 100 кг без диети

0

„Никакви диети! Сложете ред първо в главата си, а след това и в чинията!“ Съветът е на брокера от Уолстрийт Джон Гейбриъл, който успя да свали повече от 103 кг от теглото си в рамките на 30 месеца! Той промени живота си като започна да сваля килограми още преди 14 години. Да, на злополучния 11 септември 2001 година Джон планирал да лети от Нюарк за Сан Франциско. Само щастлива случайност го е спасила да не бъде на борда на злополучния полет №93 на United Airlines, който беше похитен от терористи.

Това трагично събитие променило живота му като го е накарало да осъзнае, че всеки миг на този свят е безценен и няма никакво оправдание да го губи. Джон решил да започне да „живее живота на своите мечти“ и започнал да проучва всички изследователски открития, за да осъзнае как да премахне излишните мазнини от тялото си. Резултатът, който Джон Гейбриъл постигнал 30 месеца по-късно може да се определи като най-забележителната физическа трансформация на всички времена. Мъжът свалил над 103 кг без каквато и да е диета. Невероятно, но факт – тялото му се оказало с отличен метаболизъм, а две години и половина след началото на своя „нов живот“ Джон доказал, че може да постигне и невъзможното. И в момента брокерът поддържа тяло на нормален и добре сложен мъж, без да се подлага на каквито и да било специфични хранителни режими – факт, който поразил много професионалисти в медицинската общност.

как да отслабна здравословно

След като 187-килограмовия Джон Гейбриъл се превърнал в строен красавец, той приел за своя мисия да помага на милиони хора по света да се справят с наднорменото тегло. От седем прости правила се състои неговата методика! Ето ги и тях!

№1 – Важно е стомахът Ви да е здрав! Не преяждайте, защото Вашият стомах не може да извлича активно нужните вещества от храната, организмът изпада в паника и започва да се запасява с мазнини. Препоръчително е да хапвате по-често пробиотици и кисело мляко, за да избегнете възпаленията, които са провокирани от лошото храносмилане и които се отразяват върху хормоналния фон.

№2 – Осъзнах, че съм страдал цял живот от липсата на Омега-3 мастни киселини, след кат изоставих всички видове диети и започнах да изучавам хранителните вещества. Започнах да приемам достатъчни количества от нужните на моето тяло вещества след промяна на менюто ми. Няма да повярвате, но моят апетит към чипс и бонбони изчезна от само себе си.

Показана е 1 от 2 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg