С този домашно приготвен мехлем никога повече няма да усетите болки в ставите

3

Първите осезаеми здравословни промени в организма настъпват, след като човек навърши 40 години. Започват да се „обаждат“ ставни проблеми – болки в коленете, лактите, раменете. Преди 40 в младия организъм може да се появят болки в ставите заради травма, претърпяна фрактура, претоварване, ревматизъм или артрит. Доста мазила и хапчета предлага всяка аптека срещу болката, но скоро след приема и действието им ставните неразположения отново се проявяват.

Ето защо е време отново да се обърнем към алтернативното лечение и природната медицина. И за ставните проблеми има лесен за забъркване в домашни условия и евтин илач. С него гарантирано ще спрете болката и то само с едно нанасяне на конкретното място.

Необходимо е да забъркате в една купа хомогенна смес по една супена лъжица хималайска сол, мед, вода и горчица.

смес от горчица, мед, хималайска сол и вода за болки в ставитеПолучената лечебна смес се поставя вечер преди лягане върху болното място, за да може по-дълго време да действа. Втрийте домашно приготвения мехлем с леки движения по посока на часовниковата стрелка, поставете фолио или найлон върху мястото, след което превържете с вълнен плат. След ставане от сън, изплакнете мястото с хладка вода. Тази процедура правете пет вечери, а облекчението ще усетите още на сутринта след първата употреба. Съхранявайте остатъка от сместа в хладилник.

В този алтернативен мехлем основната съставка, която премахва болката е горчицата – подправка, която е съставена основно от синап. Растението е препоръчвано от природните лечители за редица други заболявания.

При кожно изгаряне болката изчезва, след като я намажете с плътен слой горчица. И още от лечебните свойства на синапа – при болки в гърлото или настинка приемете чаена лъжичка горчица. Задръжте я в устата и постепенно и бавно преглъщайте. При главоболие горчицата отново идва на помощ – просто нанесете от нея с леки масажни движения върху слепоочията и челото.

И още ефективни и доказани природни лечебни средства:

Пийте „Златно мляко“ и вижте какво ще се случи с хроничните заболявания и метаболизма Ви

Убиец на затлъстяването! Една чаена лъжичка от тази подправка гарантира трайно отслабване с 15 кг за 3 месеца

Яжте това за закуска един месец и ще се отървете от излишните мазнини по най-деликатните части на тялото

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!3 коментара

  1. Ники на

    Действително помага. Без вода, но със същото количество сода за хляб и корен Джинджифил. Последният път го направих с дижонска горчица, много люта и се зачервява мястото.

Коментирай в Delo.bg