Рон Мос от „Дързост и красота“: Заради амнезия след катастрофа напуснах сериала

0

Вече осем месеца актьорът Рон Мос, изиграл Рич Форестър в сериала „Дързост и красота“, живее в Европа. Още през февруари пристигнал от Лос Анджелис в Белгия, за да представи своя пиеса. Заради пандемията от коронавирус обаче той и до ден-днешен е на Стария континент. Това разказа самият Рон Мос в интервю за предаването „Преди обед“ по bTV.

В момента той и съпругата му Девин Де Васкес са в областта Пулия, Италия. Там той приключи снимките на филма „Изненадващо пътуване“. В него Рон изпълнява ролята на нюйорски брокер, който решава да си купи къща в тази част на Ботуша.

„Героят ми търси нов живот там и открива, че домът, който е купил, не съществува. Но открива неща, извън очакваното – влюбва се в много красива жена и животът му започва по нов, неочакван начин“ –

разкрива Рон Мос за снимките.

Дързост и красота

Според него, коронавирусът ще приключи на 3 ноември, тъй като цялата конспирация е свързана с изборите за президент в САЩ. Единствената цел е те да бъдат избегнати, споделя актьорът, цитирайки свои приятели в ЦРУ.

В продължение на четвърт век Рон Мос беше основен персонаж в любимия на милиони хора по света сапунен сериал „Дързост и красота“. Причина за оттеглянето му от семейната сага става тежка катастрофа през 2012 г., която претърпява със съпругата му.

Дързост и красота„Всеки ден от живота ми беше отдаден на това. Катастрофата, която претърпяхме с жена ми, засегна способността ми да запеметявам. Не можех да си спомня нищо! Това обърна живота ми на 180 градуса. Знаех, че не мога да продължа с работата, така както я правех преди. Много неща се случиха с мен и физически, и психически. Трябваше да работя много усърдно за възстановяването си, но въпреки това знаех, че няма да мога да продължа със сериала. Сега съм се възстановил напълно, само рамото ми все още е счупено на 3 места. Не искам да се оперирам, защото нямам гаранция, че ще стане по-добре“ – 

разказва Рон Мос. След инцидента, продуцентите на „Дързост и красота“ му намират заместник.

Дързост и красота

„Това беше тежък момент за мен. Да не ми слагат заместник беше единственото нещо, което помолих продукцията да направи. Исках да ми позволят това да остане само моя роля. Роля, която съм градил 25 години“ – 

споделя поснатият на цял свят Рич Форестър.

Дързост и красотаИнцидентът и краят на снимките за „Дързост и красота“ го карат да преосмисли целия си живот. Едно от новите неща, които прави, е да поднови сватбените си обети със своята съпруга Девин де Васкес. Тя е момиче на Playboy за месец юни 1985 г. Запознава ги актьорът Лоренцо Ламас. Периодично Девин и Рон подновяват своите обети с красиви сватбени тържества, в компанията на близки приятели.

Почитателите на сериала Дързост и красота могат да видят на живо Рон Мос идната година.

Дързост и красота

На 20 май в Античния театър той и актрисата и певица с български корени Елена Мария Инфантино (на снимката) ще изнесат общ концерт.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg