Прочистете белия си дроб с лесна 3-дневна рецепта

0

Пушите, обмисляте да спрете цигарите или скоро сте се отказали от вредния навик? Какъвто и да е статусът Ви – бивш или настоящ пушач, е редно да помислите за състоянието на белия си дроб. Проблемите на този човешки орган засягат както хора с цигара в ръка, така и въздържатели от тютюневия дим. Представяме Ви рецепта, която ще прочисти белия Ви дроб само за три дни. Тя е предназначена не само за най-уязвимата група – активните пушачи, но и за всички около тях. Вълшебната рецепта чисти за 72 часа дробовете от полепнали отрови, включително никотин и катран.

бял дроб, прочистване, рецепта, без млякоОт изключителна важност е да не се консумират млечни продукти два дни преди започването на чудната техника за почистване на белите дробове, тъй като процесът на детоксикация може да бъде забавен.

Вечерта преди първия ден на прочистването на белия дроб изпийте чаша от любимия Ви билков чай преди лягане.

След сън изстискайте сока на два лимона в 300 мл вода и я изпийте сутринта, преди да закусите.

Между закуската и обяда си направете сами 300 мл прясно изцеден сок от моркови. Оранжевият зеленчук влияе върху алкализирането на кръвта, което също стимулира допълнително детоксикацията.

бял дроб, прочистване, рецепта, сок от моркови

Време е за обяд! Изпийте 400 мл сок, богат на калий. Изборът е Ваш между цвекло, магданоз, домати, смокини и бадеми.

През деня пийте по 300 мл сок от грейпфрут или ананас (което предпочитате), но не консервирани, а домашно приготвени. Ако вкусът на тези плодове Ви е тръпчив или силен, може да го разредите с изворна вода. Ананасът и грейпфрутът са богати на антиоксиданти, които ще Ви помогнат да почистите белите дробове.

Преди лягане си направете прясно изцеден сок от червена боровинка – дозата е 400 мл. Червената боровинка (или кокозе, както я наричат в Родопите) ще помогне на тялото Ви да се справи с бактериите в белите дробове.

бял дроб, прочистване, рецепта, червена боровинка

Другото важно през тридневния прочистващ период за белия Ви дроб е, че трябва всеки един от дните да си вземате 20-минутна гореща вана. Изпотяването ще помогне на тялото Ви да се отърве от токсините през кожата.

Маслото от евкалипт може да Ви бъде също от полза. Загрейте вода в съд и добавете 5-10 капки евкалиптово етерично масло. След това покрийте главата си с кърпа, докато сте над купата и вдишвайте парата. Инхалациите може да са до две дневно.бял дроб, прочистване, рецепта, евкалипт, инхалация

Ако пък случайно сте пропуснали още една невероятна рецепта, наваксайте тук – Уникален микс от естествени подправки сваля 2 диоптъра за 2 месеца. Има случаи, в които хора с много увредени очи възстановяват напълно зрението си. Лесно и евтино!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg