Промоция за басейн, СПА и плаж през юли!

0

Лято е, горещо е. Всички мисли са насочени към плаж, море, а защо не и подходящ басейн в София в комбинация с много разхлаждащи напитки, заедно с приятна компания. Но реалността е друга – работа, задачи, стрес, пак работа. Уикендите отлитат неусетно, a делниците се прескачат мудно. В такива моменти всички искаме да избягаме от тази реалност и да се потопим… в морето. Има едно място в София, сгушено в планината и уединено от хорската глъч, което ще Ви дари с желаното спокойствие и ще Ви накара да се почувствате като на СПА ваканция.

Спарк - басейн в София, СПА и плаж

Басейн със солена вода, плаж с гледка към планината, летен бар – ще ги откриете в SPARK Sport & Social Club!

Промоция за ползване на басейн, СПА и плаж през месец юли!

Всеки уикенд посещението на басейн, СПА и плажа в градината на Спарк ще е на специална цена. Вижте актуалните условия тук – басейни в София 2016.

Спарк - басейн в София, СПА и плаж

Спортен комплекс от премиум клас, хармонично съчетаващ комфорт, уют и приятна социална среда. За любителите на СПА удоволствията, басейнът разполага със сауна, парна баня, джакузи, контрастен душ и зала за почивка.

Басейн в София, подходящ за малки деца и бебета!

Спарк - басейн в София, СПА и плаж

Басейнът в SPARK се пречиства с морска сол, като извлича от нея естествен хлор. Затова водата в басейна е безопасна за бебета, деца и възрастни с проблемна кожа и непоносимост към синтетични препарати.

Градината с декинг, плаж зона и летен бар ще Ви отведе далеч от градската реалност с приятни емоции. Избягайте от динамиката на сивия делник и се впуснете в лятно приключение в SPARK Sport & Social Club!

Спарк - басейн в София, СПА и плаж

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg