Пролетно спално бельо с растителни мотиви

0

От ъгъла вече наднича по-светъл и по-топъл сезон, което означава, че природата излиза от зимен сън. Точно това трябва да направите и вие! Време е малко да се напечете на слънце, да се отърсите от тежкия зимен текстил и да се изгубите в разкошни пастели, съвременни щампи и красиво изтъкано спално бельо. Обърнете внимание на няколко тенденции от спиращи дъха растения, които ще донесат пролетното настроение и във вашата спалня.

Можете да се насочите към смела нова визия от хващаща окото зеленина, разнообразно розово и лилаво. Ако не искате да засенчите мебелите и другите аксесоари в стаята, изберете по-убити пастелни цветове. Така те няма да се открояват прекалено, но ще успеят да ви донесат желаната ведрина. Можете да се насладите на свежия блясък на романтичните пастелни растения, които се съчетават добре с голямо разнообразие от стилове.

Ако се оглеждате за повече изтънченост, комплект спално бельо с контрастни зелени и розови цветя на блед фон постига елегантно и в същото време игриво усещане.

Може би не сте фен на многоцветните чаршафи? Тогава можете да се спрете на нежно розово с релефни орнаменти и да го съчетаете с декоративно плетено одеяло или възглавници. Така ще се създаде усещане за блясък и романтика. Също така релефните текстури излъчват успокояващ ефект и компенсират отсъствието на повече цветове. Тази комбинация е абсолютно достатъчна, за да поканите пролетта в дома си.

Уловете красотата на едноцветните чаршафи и калъфки в съчетание с принт на цветя върху калъфа за завивката. Така цветята ще изпъкнат още повече без да се създава прекалена натруфеност. Ако избраният от вас комплект е с много и наситени цветя, то това е по-добрият избор, за да избегнете преуморяване на очите. Доброто цветово комбиниране (по-светли чаршафи при тъмен калъф или обратното) ще създаде ефект на рамка, напомняйки ви, че вашата спалня също е произведение на изкуството, което ежедневно ви носи наслада и удоволствие.

 

Източник: https://spalno-belyo.com

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!



Коментирай в Delo.bg