Каква е диетата на Преслава, с която поддържа фигурата си перфектна?

0

След като Ивана сподели своя лечебен микс за отслабване и показа снимки, на които се е вталила значително, следващата фолк фурия, споделила опит с диетите и отслабването, е Преслава.

Не само почитателите на попфолк музиката видяха преди броени години как най-награждаваната певица в жанра коренно промени своята фигура. От нормално, в началото и пухкаво момиче, звездата стана не само слаба, но и в някои клипове почти изпита млада дама. Тогава, изпълнителката на „Лъжа е“ и „Дяволско желание“ категорично отхвърли променената ѝ визия да се дължи на болест като зловещата анорексия, гладуване или пристрастеност към някои опиати.

диетата на Преслава„Промених своя живот и режима си на хранене. Разбира се, беше трудно в самото начало, но аз привикнах с новия хранителен ритъм след 14-я ден. Дори днес ми е почти невъзможно да си представя да се върна към тъпченето с боклуци, както правех. Ако се храни като мен, всеки един ще отслабне – без значение мъж или жена. Въпросът тук е колко българи имат моята воля, за да го направят“,

споделила певицата пред свои близки приятели, които пък довериха на екипа на delo.bg тайната на нейната изваяна фигура.

Преслава разкри менюто, което стриктно спазва, за да запази фигурата си. За никого няма да е изненада, че от понеделник до петък звездата не закусва. Стане ли от сън, изпълнителката на „Дишай“ и „Водка с утеха“ изпива на гладно чаша топла вода, в която изстисква сок от цитрусов плод – грейпфрут или лимон.

Чай и горчиво кафе следват в хранителния режим на Преслава до обяд, както и допълнително количество вода.

Обядът й е 2 яйца (твърдо сварени), които певицата разрязва и след това хапва изключително бавно – и то без да ги осолява.

В следобедните часове Преслава си приготвя смути с плодове и зеленчуци. Предпочитанията са й цвекло, ябълка, моркови и портокал – тотална бомба с витамини, нужни за добър метаболизъм.

Свежа салата с по чаена лъжичка ябълков оцет и зехтин е вечерята на попфолк дивата. Към нея добавя 200 грама месо – пилешко, телешко или пуешко на фурна или на скара.

диетата на Преслава

Преслава признава, че включва месото в своята диета, тъй като е важно за набавянето на протеини в организма ѝ. Въпреки това предпочита да го избягва като храна. Ако има нужда да свали още ненужни килограми, звездата на попфолка удължава и в събота своя хранителен режим. В неделя твърди, че се награждава за волята и усилията си с топка сладолед или четвърт черен шоколад.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg