Практични идеи – избор на огледало за баня

0

При обзавеждането на всяка баня важни елементи са цветовете, типа мебели и аксесоарите. А най-важният аксесоар, от гледна точна на практичност и дизайнерско решение, е огледалото.  Независимо дали искате да ремонтирате из основи банята си или просто искате да внесете малко свежест – огледалото е нещото, което играе най-голяма роля в бъдещия проект за баня. Съществуват няколко вида огледала:

1. Дублирани

Ако искате да разчупите обстановката и да подсилите ефекта на огледалото, поставете две или повече огледала в една и съща форма. Ефектът определено ще се засили и с двойна мивка под тях.

2. Дизайн

Най-търсените и същевременно предлагани огледала на пазара са тези, притежаващи нестандартен дизайн. Нестандартната визия разчупва цялостното усещане в помещението и провокира въображението. Това е един лесен начин да внесете малко свеж вид на банята си, дори без да правите грандиозни ремонти.

3. Форми

Вземете няколко различни по форма огледала и ги поставете по протежение на стената. Несиметричното положение ще придаде интерес у всеки Ваш гост, а като цяло – заинтригуващ и красив вид на банята.

4. Висящи елементи

Висящото огледало е подходящо за всеки тип баня. Най-добре, разбира се, то стои в ретро помещение.  Огледалото може да виси от канап или метална платформа. Всичко зависи от Вас и въображението Ви.

5. Осветление

Осветлението е елемент, който подчертава основния акцент на дадено помещение. Ако това при Вас е огледалото, то можете да вградите около него специално LED осветление, плафони, луни, аплици и други подобни типове осветление. Отблясъците и светлосенките в комбинация ще създадат страхотна атмосфера.

6. Големи огледала

Големите огледала създават визуална илюзия за по-голямо помещение. Те са отлично решение и много търсени за малка баня. Спокойно можете да декорирате голямото огледало и с подходяща дизайнерска рамка.

Източник: https://www.keramo-bg.com/

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg