Пламен Богданов: Имам оферта за порно (видео)

0

Пламен Богданов е на 22 години, от Пазарджик. Играл е на професионално ниво футбол. Споделя, че се е отказал заради „игрички в родния футбол“. След това се занимава с фитнес. Пламен е култовият участник в тазгодишните издания на Big Brother и Vip Brother. Името му бе спрягано около известни попфолк певици. Пред Георги Гюзелов за delo.bg пазарджиклията разкри пикантни факти за предложения в комерсиалното и xl-киното.

пламен богдановПламене, какво се случва с теб след участието ти в тазгодишните издания на Big Brother?

– Нещата при мен се развиват много добре, снимах се в няколко клипа, пуснах моя серия бижута, които се развиват доста успешно. Много популярни лица са ми клиенти и работя с тях. Бижутата се правят в чужбина, работя само с оригинални камъни, които в България почти не могат да се намерят. Пуснал съм и лимитирана серия тениски, които също пожънаха добър успех.

Видяхме те в няколко музикални клипа, взе участие и в песен. Имаш ли предложение да участваш и във филм.

– Да, имам предложение да участвам в чуждестранна филмова продукция. На този етап обмислям предложението. Получих оферта и от българска продукция, но все още сме в преговори. Искам специално да благодаря на Game Over, че имах възможност да участвам в неговия проект. За мое щастие се получи доста добре. Искам да обърна внимание на критиците, че той е страхотен човек и професионалист и не трябва да се омаловажава труда му.

пламен богдановСъжаляваш ли за някоя своя постъпка в Къщата?

– Допуснах грешки, но не съжалявам. Няма какво да коментирам повече, всичко е казано и става банално вече.

Вярно ли е, че си получил предложение да се снимаш в порно?

– Избягвам да коментирам тази тема, но наистина имам предложение. Имах разговор с директор на американска порно компания. Става въпрос за филми за възрастни, които ще се излъчат само в Америка. Сумата няма да коментирам. Обещано ми е в първия филм да участвам с доста сериозно име в тези среди.

Цялото интервю можете да видите във видеото:

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg