Петте думи, с които ще постигнете всяка цел

0

Определени думи от речника на всеки човек могат да са разковничета към подсъзнанието. Тези фрази, изказвани в определени моменти, ще ви помогнат да постигнете поставени цели. Още повече – с тези магични думи ще подобрите живота си, ще го направите по-лесен и по-щастлив. Те помагат на положителните мисли да надделеят над негативните. Ето кои са петте думи, с чието произнасяне ще постигнете благополучие, истинска любов, успех и неограничено щастие. Има и правила, които трябва да се спазват, щом става въпрос за подобни думи.

Подсъзнанието трябва да се призовава винаги с думата „заедно“. Тя свързва съзнание и подсъзнание за постигане на целите. Последната дума в дадена фраза или изречение е думата „сега“. Тя пък ускорява достигането на желаното събитие. Между тези две думи се поставят следните пет т.нар. пароли и се образуват кратки словосъчетания, тип мантри.

№1: „БОРИ СЕ“ Помага в моменти, в които са ви притиснали нерешими на пръв поглед проблеми. Хубаво е да вярвате силно, че с тази фраза ще си помогнете. Нужно е да повтаряте като мантра паролата между думите „заедно“ и „сега“: „Заедно бори се сега“.

запознанствоЕто кои са двете неща, по които преценяваме човек при запознанство

 

№2: „СИЛА“ Винаги ще има сиуации, в които са ни свършили силите до покоряването на целта. Произнасяте ли паролата „сила“ преди да стартирате нещо важно в живота, няма как да не постигнете целта си. Мантрата, която си повтаряйте е: „Заедно сила сега“.

№3: „ПОСТИГАЙ“ Важно е да знаете преди да я използвате, че тази парола няма да ви помогне, ако не сте избистрили в съзнанието си какво точно искате от живота си. Не произнасяйте тази дума, ако все още не сте решили. Целта ви трябва да ясно формулирана и напълно конкретна. Едва тогава може да използвате мантрата: „Заедно постигай сега“.

Грешките, които допускаме на интервю за работа

 

№4: „УСПЕХ“ Този подсъзнателен код може да ползвате без да имате конкретна цел. Искате ли например, да преминете успешно интервю за работа, но не сте напълно убедени, че това е работното място за вас. Ще се „програмирате“ за успех, повтаряте ли мислено: „Заедно успех сега“.

№5: „ПОБЕДА“ или „НАГРАДА“ С повтарянето на мантрата „Заедно победа сега“ ще си помогнете да преодолеете препятствията по пътя към заветната цел възможно най-бързо и лесно. Използвайте „победа“ винаги, когато съдбата ви поставя пред труден избор, а „награда“, т.е. мантрата „Заедно награда сега“ пък ще ви поощри за положените усилията.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg