„Огън тих“ на Милица Божинова и Орлин Горанов покорява върхове

0

Месец след премиерата на първата дуетна песен на Милица Божинова и Орлин Горанов – „Огън тих“, тя стремглаво катери върха на една от най-престижните класации за музика у нас – bnrtop20!

В Национална седмична класация за българска поп и рок музика „Огън тих“ вече месец е в челната петица.

А в YouTube видеото се радва на десетки хиляди гледания! Екипът, който стои зад този проект е от професионалисти, доказали таланта си с времето. Песента е написана специално за гласовете на Орлин и Милица – музиката е на Момчил Колев, аранжиментът – на Калоян Колев, а стиховете са на журналиста и поет Костадин Филипов. Продуцент на песента е Игор Марковски.

На премиерата на третата си книга „Нощ и нож“ Костадин Филипов представи още една песен по негов текст. „Счупени души“ е по музика и изпълнение на Деян Неделчев, а аранжиментът е на китаристът от група „Хадес“ – Константин Джамбазов.

Това са поредните красиви песни по стихове на журналиста и водещ на „По света и у нас“ по БНТ 1. Първата песен по негови стихове излезе на 1 юли 2021 г. „И“, в изпълнение на Орлин Горанов и по музика на Светослав Лобошки се превърна в голям летен хит, а до момента се радва на близо 2 млн. органични гледания в YouTube.

Колекцията на поета журналист се допълва от баладите „Ти ела“ на Маргарита Хранова , „Не помня“ на Николай Урумов и „Клада“ на Виктория Главчева. В началото на 2023 г. предстои да излезе нова песен по стихове на Костадин Филипов. Музиката е на китариста Николай Томов, а изпълнението – на Катя Близнакова. Песента „Колко още“ ще прозвучи дебютно навръх рождения ден на певицата – 2 януари, в предаването „Преди обед“ по bTV.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg