Никога повече лош дъх с тази природна комбинация

0

Лошият дъх (халитоза) може да се дължи на редица фактори, сред които диета, лекарства, лоша устна хигиена, заболявания като диабет, заболяване на венците и др.

Чести причини за лошия дъх

забравете за дъвките или ментовите лентички като Ви предлагаме Ви комбинация единствено и само от натурални съставки, която убива лошия дъх доста по-ефективно.№1Лоша устна хигиена, което не означава, че не миете редовно зъбите си, а че въпреки това в устата остават части от храната, основно между зъбите. Когато тези хранителни частици започнат да се разлагат и да гният, освобождават неприятни миризми. Остатъците от храна могат да предизвикат разпространението на бактерии, което също води до неприятните миризми. Бактериите, от своя страна може да предизвикат кариес и пародонтоза.

№2Лукът и чесънът, някои подправки като къри, сирена, риба и кисели напитки като кафе, са само част от храните, които причиняват лошия дъх. Тези храни могат да предизвикат стомашно-чревни разстройства и оригване, което от своя страна също спомага за лошия дъх. Дори някои хранителни добавки, като например рибеното масло на капсули също може да предизвика лош дъх.

№3Слабото слюноотделяне е още една от причините за лошия дъх. Слюнката е от съществено значение за процеса на храносмилането и премахва причиняващи миризма частици в устата. Липсата на достатъчно слюнка може да е причинена от лекарства, дишане през устата или проблем със слюнчените жлези.

забравете за дъвките или ментовите лентички като Ви предлагаме Ви комбинация единствено и само от натурални съставки, която убива лошия дъх доста по-ефективно.№4Заболявания, които могат да причинят лош дъх са:

Инфекция на венците (кървящи венци)
Инфекции на гърлото – фарингит или тонзилит
Хроничен синузит
Хроничен бронхит
Диабет
Гастроезофагеален рефлукс
Чернодробно или бъбречно заболяване
Непоносимост към лактоза

Лечение на лошия дъх с природни продукти

Забравете за дъвките или ментовите лентички, комбинацията, която Ви предлагаме е единствено и само от натурални съставки, тя ефективно убива лошия дъх. Въпреки че лечението на лошия дъх зависи от причинителя му, този природен лек дава незабавни резултати.

Нуждаете се от:

– 1/2 чаена лъжичка канела
– 1/2 супена лъжица мед
– сок от два лимона

Начин на употреба:

Разбъркайте съставките добре и правете гаргара за минута – две. След това изплюйте. Правете винаги, когато смятате за необходимо.

Канелата и лимоновият сок ще дезинфекцират устната Ви кухина и ще убият всички бактерии, които причиняват лошия дъх, а медът ще подобри вкуса в устата си. Освен лечение на лошия дъх, тази смес е изключително полезна за предотвратяване на вируси и настинки, защото представлява мощен антиоксидант, който укрепва имунната система.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg