Мъжки девствени пояси в Кения! Ето защо!

0

В Кения наскоро се появили на пазара девствени пояси за мъже, за да бъдат представителите на силния пол предпазвани от атаки от страна на жените. Създателят на мъжкия целомъдрен пояс се впечатлил от събитие, което се случило преди няколко седмици в квартала му – един изневерявал на жена си мъж, останал без най-ценния си атрибут, който просто бил отрязан от наранената жена. Изводът от случката е един: преди целомъдрените колани предпазвали девствениците от насилствени нашественици и женска изневяра, а сега в 21 век те просто предпазват мъжете да не изгубят символа на мъжествеността.

На витрината на един от магазините в центъра на Найроби е поставен манекен, облечен в метални слипове с катинар. Девствените слипове за мъже са най-новото изобретение на кенийски продавач на мъжки дрехи. Кевин Омонди в загрижеността си за оцеляването на мъжкия полов орган при мъже, които изневеряват, решил да създаде защита на меките части по подобие на средновековните девствени пояси, които слагали на жените. Досега обаче не се е продавала нито една бройка от металните слипове, а цената им е около 20 лв, въпреки че никой не остава безразличен към манекена на витрината.

myzhki devstven pojasМъжете подхождат към въпроса по различен начин. Повечето от тях смятат металните гащета с катинар като шега, но има и такива, които подкрепят инициативата на Омонди. Редовните клиенти на магазина мислят, че слиповете на целомъдрието са добра идея. Но засега никой не си е купил от тях.

Омонди не се притеснява, че досега никой не е купил от неговия метален пояс. Смята се, че със сигурност ще се намерят клиенти и за този артикул. Предприемчивият бизнесмен съветва мъжете да бъдат внимателни умната им жена да не намери ключа, защото тогава коланът ще бъде безполезен.

А не е ли по-сигурно просто да не се изневерява? Особено, когато обичате жената до Вас!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg