Мъж пече пържоли и се епилира с… дрон (видео)

0

Какво ли не прави човек, за да припечели от брой гледания на клипове в YouTube? В своя канал в платформата за видеосподеляне този канадец не спира да качва странни филмчета като например как пече пържоли или пък как епилира краката си с помощта на… дрон? Всъщност колко ли лудост е нужна за това, се питат всички, които гледат тези две странни видеа в интернет, дело на Дейвид Фрайхайт!

мъж се епилира и пече пържоли с дрон

Дейвид е голям фен на дроновете и е решил да монетизира своето хоби. В едно видео от колекцията си мистър Фрайхайт привързва с тънка тел пържолата си към дрона. С дистанционното насочва малкия летателен апарат над барбекюто. С ловка маневра спуска над нагорещената скара пресния стек и държи във въздуха дрона, докато се пече месото. С нова команда на джойстика, а оттам и на дрона Дейвид повдига пържолата и я обръща от другата страна.

Цялата атрактивна процедура продължава не повече от 5 минути. През цялото време малкият дрон е на около метър и половина над тлеещото барбекю. С последна команда на дистанционното Дейвид насочва висящата пържола към устата си. Bon apetit!

Другото още по-странно видео на Дейвид Фрайхайт е свързано с личната хигиена. Атрактивният канадец ползва услугите на своя дрон, за да премахне космите от краката си. Освен летателният апарат, в процедурата основно участие имат и специални пластири за епилация.

Иновационният подход за болезнената козметична процедура е елементарен. Дейвид привързва лента с коло маската към корда, чийто втори край е завързан за квадрокоптера. Резкият старт на дрона се дава с натискане на дистанционното. Така пластирът се отделя от залепеното място и част от окосмяването на канадеца изчезва моментално.

мъж се епилира и пече пържоли с дрон

В атрактивния видеоклип дъщерята на Дейвид не може да повярва, че баща й си причинява толка болезнено нещо. Гордият епилиран ентусиаст пък е написал под малкото филче в YouTube:

 „За пръв път в историята на човечеството за обезкосмяване на крак се използва успешно дрон!“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

дрон, риба тонРибари уловиха риба тон с… дрон (видео)

 

кит, дъга, дронДрон засне среща на сърфист с два кита (видео)

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg