Майка под наем

0

Американски интернет портал предлага майчина ласка на всички, чиито майки са далече или вече не са между живите. Спокойно, може да си поръчате майка на сайта needamomnyc.com. Предлага Ви я Нина Кенили, която живее в Бруклин, Ню Йорк. Основателката на needamomnyc.com твърди, че има три десетилетия опит като майка и със сигурност не би разочаровала нито един човек, който реши да ползва услугите й.

майка под наем, Нина Кенили

Нина Кенили

„Твърде често тийнейджъри от квартала ми споделяха проблемите си с мен. Един се скарал с гаджето си, друг изгубил работата си. Точно в този момент реших, че те нямат наблизо своята майка, да, жената, която ги е родила и на която да изплачат своята болка. Ето так ми хрумна нестандартната идея да реализирам сайта Need A Mom“,

разказва Нина Кенили. Нина има двама сина и преди да се захване с интернет портала е работила като терапевт по рехабилитация на наркозависими младежи.

Мамчето под наем ще Ви помогне с едно рамо, на което да изплачете мъката си, да зашие копчето на ризата Ви или да изглади панталона Ви. Нина ще гледа заедно с Вас любимия Ви филм, ще излезе с Вас на разходка в парка или ще Ви прави компания, докато слушате любимата Ви музика. Топлата пилешка супа е задължителна, ако сте болни и сте си поръчали Мамче под наем. Нина дори ще Ви я поднесе в леглото.

Дамата на средна възраст на този етап няма фиксирана тарифа за гореспоменатите услуги, но за топлата супа от пиле има цена – 40 долара струва с поднасянето.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg