Мая Нешкова с бал като сватба за близначките си

0

Мая Нешкова, Весела и Йоана ИкономовиПевицата Мая Нешкова и композиторът Кирил Икономов направиха абитуриентски бал като сватба за близначките си Весела и Йоана Икономови. Музикалният тандем затвори ресторант „Народно събрание“ в сградата на президентството, за да посрещне повече от 100 гости на изискано тържество.

Изпълнителката на евъргрийна „Честит рожден ден“ и нейните дъщери обаче, закъсняха за обявения начален час и още с пристигането си всички роднини и приятели се стекоха да ги посрещат с красиви букети и сълзи в очите.

Мая Нешкова бе подбрала гостите така, че да бъдат свързани с живота на децата й. На пищната трапеза седнаха както първата жена, която ги е изкъпала като новородени, така и първата им учителка. Музикалното семейство се бе постарало да не липсва нищо на масите, а певиците Лика Ешкенази и Краси Лазар поздравиха абитуриентките с няколко свои изпълнения.

Освен свежи цветя и огромна обич, красавиците получиха и много подаръци – кръстниците им ги изненадаха с по един телевизор, а от Конната база във Войняговци, където са любимите им коне Бюти и Спасена, ги зарадваха с подложки и попони за жребците.

По-късно Весела и Йоана се придвижиха към „Александър Невски“ за специална фотосесия със съучениците си от Музикалното училище „Любомир Пипков“, а после се върнаха и в самото школо, за да дефилират с официалните си бални рокли. Весела акцентира на страстното червено, а Йоана на класическото черно. Към ресторанта Йоана отпраши с Lamborghini, а сестра й – с джип.
фотограф: Георги Шопов

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!



Коментирай в Delo.bg